- 48,950
- 37,253
- 113
Senın eskı nıck vecna mı1 milyon dolar basıldı ✅
Senın eskı nıck vecna mı1 milyon dolar basıldı ✅
Bu bana da bu perdeden yazacakti yol verdimAskerlik arkadaşım betroy müşteri temsilcisi 🤣🤣
2 tane banko 3 4 e de gidebilir belki tarihi fark atar erzurum görürsün yarınHikmet karaman o maçı bırakmaz. Gol bile bulamaz erzurum
Hayırlı geceler kankaYok şans zengin dost hayırlı geceler @Barrios
Pek hayırlı değil büüüünaldım loo işten yeni geldimHayırlı geceler kanka
İstifa et. Baş kaldır kankaPek hayırlı değil büüüünaldım loo işten yeni geldim
Yaptık 1 hafta önce kabul etmediler awq 😂😂İstifa et. Baş kaldır kanka
Kurumsal dille mail atYaptık 1 hafta önce kabul etmediler awq 😂😂
Kurumsal ne arar lo az kaldı direk çıkacağım kendi iş yerimi açıyorum kanka hayırlısı ileKurumsal dille mail at
4te1 3te1 nba play of a kadar oyuncu bahsinden uzak durmak lazım adamlar tanking yapıyor sure almiyor oyuncular gecmis olsun kayip olunca gecmis olsun lafi bu kadar zor olmamali insanlar çıkarcı menfaatci ona rağmen sağlık olsun diyebilirler neyse gecmis olsun tekrardanKimseye Ulaşmam
Bol şansta olmasın.Ekli dosyayı görüntüle 952872
Haklısın valla geceden geceye bile değişiyor hersey. Bir gün once 7 deneyen adam birgün sonra denemiyor4te1 3te1 nba play of a kadar oyuncu bahsinden uzak durmak lazım adamlar tanking yapıyor sure almiyor oyuncular gecmis olsun kayip olunca gecmis olsun lafi bu kadar zor olmamali insanlar çıkarcı menfaatci ona rağmen sağlık olsun diyebilirler neyse gecmis olsun tekrardan
Geçmiş olsunHaklısın valla geceden geceye bile değişiyor hersey. Bir gün once 7 deneyen adam birgün sonra denemiyor