- 51,457
- 48,674
- 113
Biz rol parası alıp kactigimiza kimse şahit olmadi çok şükür dost niye sana benzeyelim doğrudur ben olsam giremezdim zaten forumaBen hep burdaydım dostum bi yere gitmedim kendınle karıştırma beni
Biz rol parası alıp kactigimiza kimse şahit olmadi çok şükür dost niye sana benzeyelim doğrudur ben olsam giremezdim zaten forumaBen hep burdaydım dostum bi yere gitmedim kendınle karıştırma beni
Lazı etiketlerim bak dostuma iftira atma hahxhsBiz rol parası alıp kactigimiza kimse şahit olmadi çok şükür dost niye sana benzeyelim doğrudur ben olsam giremezdim zaten foruma
Roll parası alıp kacmakta ne var 3 yıl dan asagısının yatarı yokBiz rol parası alıp kactigimiza kimse şahit olmadi çok şükür dost niye sana benzeyelim doğrudur ben olsam giremezdim zaten foruma
Buda mi iftira diyorsun ,Lazı etiketlerim bak dostuma iftira atma hahxhs
Zeisy nin parasını verdin mi Müslüman emmiBuda mi iftira diyorsun ,zaten herkese iftira arıyoruz biz herkes Müslüman
![]()
Harbi atmadı mı@VECNA cekılıs odulumu ver artık yalvarırın
Ed NandnajsjajaZeisy nin parasını verdin Müslüman emmi
Çok şükür bir Allah'ın kuluna borcumuz yok 17 k alacak var forumdaZeisy nin parasını verdin Müslüman emmi
Yok 3 ay oldu 8 kere ıban ıstedıHarbi atmadı mı
İban isteyip atmadı he vay be Tarık zor batarım diyorduYok 3 ay oldu 8 kere ıban ıstedı
Söylentiler öyle değildi @zeisy Verdi mi paranıÇok şükür bir Allah'ın kuluna borcumuz yok 17 k alacak var forumda![]()
Batmam dıyen tıtanıc batmısİban isteyip atmadı he vay be Tarık zor batarım diyordu
Ayın 5i maaş günü pazar denk gelmiş ödenir mi ona göre sövcemİban isteyip atmadı he vay be Tarık zor batarım diyordu
Titanici Gelibolu da batırdı Seyit üsteğmenBatmam dıyen tıtanıc batmıs
Harbimi o da düştüyse vay halimizeYok 3 ay oldu 8 kere ıban ıstedı
Nbade kara geceHasret kaldık şöyle birini çarpmaya. Ancak çarpılıp duralım