- 51,423
- 48,662
- 113
Onu bereli çok oldu dost borcumuz varken niye rol açalımSöylentiler öyle değildi @zeisy Verdi mi paranı
Onu bereli çok oldu dost borcumuz varken niye rol açalımSöylentiler öyle değildi @zeisy Verdi mi paranı
Yalan dolan hep maaş yattı herkese yediler zaman kazanmaya oynuyor hepsiAyın 5i maaş günü pazar denk gelmiş ödenir mi ona göre sövcem
100-200 lira için bile parası bitince her konuda sinyal yapan 45 yaşındaki adama da açıklama yapmayacağım varsa bir derdin gider başkana sorarsın cevabını alırsınBiz rol parası alıp kactigimiza kimse şahit olmadi çok şükür dost niye sana benzeyelim doğrudur ben olsam giremezdim zaten foruma
Düşünsene yaş 50 ye dayanmış 100 tl kazanmak için bir forum sitesine kuppn takip ediyosun ulan ne güzel be bide çay uf100-200 lira için bile parası bitince her konuda sinyal yapan 45 yaşındaki adama da açıklama yapmayacağım varsa bir derdin gider başkana sorarsın cevabını alırsın
55100-200 lira için bile parası bitince her konuda sinyal yapan 45 yaşındaki adama da açıklama yapmayacağım varsa bir derdin gider başkana sorarsın cevabını alırsın
Onu dün yaptık dost çok şükür iki gündür biraz toparladıkBilgim yok da tavsiye verebilirim çok acil üç beş karton sigara yap kendine
Yine tokatlandıkYalan dolan hep maaş yattı herkese yediler zaman kazanmaya oynuyor hepsi
Seni severim ama para varken cevap vermemezlik yapıyorsun o huyunu sevmedim. Geçen konuda maç önerisi istedin, maçı söyledik oralı bile olmadın, tepki bile vermedin. Hatta konuya bir daha girmedin bileOnu bereli çok oldu dost borcumuz varken niye rol açalımo değilde bu tumbet çekimleri gecmi geliyor ya 1 saati geçti ödeme yapmadi ?
105 idi son zamlarla 115 e dayandıDüşünsene yaş 50 ye dayanmış 100 tl kazanmak için bir forum sitesine kuppn takip ediyosun ulan ne güzel be bide çay uf
Bu da mı gol değil beYine tokatlandık
Emekli olmayı bekliyor herhalde buradanDüşünsene yaş 50 ye dayanmış 100 tl kazanmak için bir forum sitesine kuppn takip ediyosun ulan ne güzel be bide çay uf
Haklısın valla günde 100-200 le ugrasmaktansa toptan 30 k mantıklı100-200 lira için bile parası bitince her konuda sinyal yapan 45 yaşındaki adama da açıklama yapmayacağım varsa bir derdin gider başkana sorarsın cevabını alırsın
Sende para var bi dm atalım bakalım cevap verecek misin ortakkSeni severim ama para varken cevap vermemezlik yapıyorsun o huyunu sevmedim. Geçen konuda maç önerisi istedin, maçı söyledik oralı bile olmadın, tepki bile vermedin. Hatta konuya bir daha girmedin bile
Rol paralarıyla açıktan ödüyo sigortayıEmekli olmayı bekliyor herhalde buradan
Eğer benim cebime 30 k girdiyse gün yüzü görme insallahHaklısın valla günde 100-200 le ugrasmaktansa toptan 30 k mantıklı![]()
@TommyEgan nin sigarası yokmuş halden anlarsın senOnu dün yaptık dost çok şükür iki gündür biraz toparladık
Nasıl önlem alcam kendime bilmiyorum yaBu da mı gol değil be
Onlar güzel. Para alıyor bildiğimOrman muhafazada memurmus amırını arıcam
29Eğer benim cebime 30 k girdiyse gün yüzü görme insallah