Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Barrios / Tekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
2000
Kupon Oranı
3.10

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,737
17,762
113
Benim formda iki tane kral abim var çok yardımcı olurlar kripto filan lazım olursa artık onlara yazacam kimseyle dağa alışveriş yapmam başkan haklı adam diyor girmeyin alışveriş muhabbetine
Arif Efendi ile ticaret yapabilirsin yüzde 40 faiz alıyorum ama bende yanlış olmaz

vurucu999

Sakın bir çiviyi küçümseme
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,194
13,034
113
Kim ne dağıtmış dolar falan ben nasıl kaçırmışım hangi konuydu o dost
Dolar diyince bir gözün açıldı kardeşim, haklisin benim de öyle oldu.
Anlatayım
1 gece teheccude kalktım gece 4-5 suları Forum kaynıyordu. Rabbim dedim para mı yagdirdin gokten yoksa. Bir dosta JoJobet imanı bütün olduğu için 600 k manevi ödeme yapmış. Dost da 30 k tarikattaki dostlara ödenek ayırmış. Fakat 30 k parayı 60 kişiye 500 TL olarak belirtmiş. (Bir çorba bir hırka) Dostlarımız da cennete önce fakirler gireceği için onlari düşünerekten sayıyı düşük tutup 7 kisi parayı bölüşmüş.

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,128
48,453
113
Benim formda iki tane kral abim var çok yardımcı olurlar kripto filan lazım olursa artık onlara yazacam kimseyle dağa alışveriş yapmam başkan haklı adam diyor girmeyin alışveriş muhabbetine
Forumun girişine büyük puntalarla yazdık halbuki dost zamanında mahoaga diye biri 99 üyeyi bir gecede çarpıp gidince sonrakilere örnek oldum diye ama kimse dikkate almıyor :(

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,182
9,856
113
Forumun girişine büyük puntalarla yazdık halbuki dost zamanında mahoaga diye biri 99 üyeyi bir gecede çarpıp gidince sonrakilere örnek oldum diye ama kimse dikkate almıyor :(
Tebrik ederim aynı gecede çarpmak zor mesela dmden biri var şimdi darliyor attığın paranın 5 katını atacam diyor dayanamıyorum puahah

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113
Enişte adamlara o gün etiket attım 50 kere. Olum dedim madem dagittiniz atın buraya ekran resimlerini kimse zan altinda kalmasın. Yok biz şöyle dağıttık bilmem ne kaçamak cevaplar o gün anladım zaten. Ha yedilerse de helali hoş olsun ama delikanlı gibi 7 kişi bolustuk deselerdi herkes farklı konuşurdu. Böyle bir öyle bir böyle olmadı yakışmadı
7 kişi almışlar ben öğrendim bende zaten konuyu geçiştirmeye çalıştıkları için kıllandım
Ya arkadaş bu kadar olmaz sen bu forumda 100 dolar para kime atıldığını gördün öyle alelade bi konuda hayır rolling değil çekiliş değil bu adam bir sevinçle paylaştı gitti arkadaş adamla biz konuştuk hadi 7 kişiyiz
2500 er alalım ne yaptık 17500 ne kaldı 12500
12 kişi de 1 er k Atalım bari yazık herkes kumarbaz
Yok dm de biri diyo 7-10 kişiden fazla atma
Biri diyo 50 kişiye para mı atılır
Ne güzel dünya adam aktif üye değil ki bilmiyor bu muhabbetleri baktı 6-7 kişi bi araya geldi güvendi oraya attı parayı gitti 600k kazanmış adam onla falan uğraşmaz bonkör biriyse atar parayı gider

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,918
32,486
113
Bırak şimdi görürdüm delikanlılığını siz yokken benim hesabım 28 kişiye para atmaktan kapatıldı paparada bir günde mi biliyor herkes bizi yeni üyelere para için yazıyorum sanıyolar bilmiyorlar o adamın 5.üyeliği 5 senedir wp de konuşuyoruz
Adam sana etiket atmış kişi 15 e çekilir üyelere bölünür ben zaten 3-4 mesaj yazdım gittim passion falan vardı konu da adam ben para aldım onu almadık diye benle konuşmuyor 30k para ya düşmez mi hiç dedi bize de kafa da haklı da
Önceden grup yapılıp adam kafalamaya çalışılmış her şey ortada yazık günah 30k yı 7 kişi yiyorsunuz yüzsüz gibi hepiniz yazıyorsunuz hala ben başkana şikayet falan etmem başkan benim ağzımdan çıkan söze güvenir senelerdir böyle ben onla konuştuğumda bilgim var dedi 10 kişi banlarım eğer girersem konuya tamam dedim bende kural getir o zaman
Ayıp olum bu kadar yüzsüz olmayın 4k para alınır mı koca konuda insaf biraz bari 2 ser k alın para kripto atılmış eşek gibi ibandan para gönderiyorsunuz millete bizde sizi akıllı sanıyoruz
Ben diyeceğimi dedim daha fazla uzatmıcam ben kimseyi dolandırmadım dolandırmamda ne burda ne özel hayatımda çakallık düşünseydim alır 30 k yı giderdim ki burda ki yüzde 90 ı da o parayı alır kaçar kimse bana ahlak dersi vermesin herkesin ne mal olduğunu ben çok iyi biliyorum rahat ol kimsenin yüzüne vurmuyoruz diye zaten böyle sağda solda rahat rahat geziyorlar senin derdin 20 mesajlı adamların para alamaması değil senin oradan para alamaman daha fazla uzatmıcam varsa bir derdiniz gider liste yapan adama hesabını sorun

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,128
48,453
113
Neyse beyler cümleten geceniz guzel olsun sabaha iş bizi bekler yatalım bugunude kapatlim

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,737
17,762
113
Dolar diyince bir gözün açıldı kardeşim, haklisin benim de öyle oldu.
Anlatayım
1 gece teheccude kalktım gece 4-5 suları Forum kaynıyordu. Rabbim dedim para mı yagdirdin gokten yoksa. Bir dosta JoJobet imanı bütün olduğu için 600 k manevi ödeme yapmış. Dost da 30 k tarikattaki dostlara ödenek ayırmış. Fakat 30 k parayı 60 kişiye 500 TL olarak belirtmiş. (Bir çorba bir hırka) Dostlarımız da cennete önce fakirler gireceği için onlari düşünerekten sayıyı düşük tutup 7 kisi parayı bölüşmüş.
30k yi 60 kişiye 500 olarak bölmek kimin fikriydi. Menzil mi burası dostum bir kase çorbaya 5 kişi kasik daldiralim.

vurucu999

Sakın bir çiviyi küçümseme
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,194
13,034
113
30k yi 60 kişiye 500 olarak bölmek kimin fikriydi. Menzil mi burası dostum bir kase çorbaya 5 kişi kasik daldiralim.
Hocam yalnız sayi çok manidar olmuş 7 kişi 7 günaha denk gelir bilirsin

Kibir
Açgözlülük
Şehvet
Haset
Oburluk
Öfke
Tembellik

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,737
17,762
113
Dostum ben kimseye bulasmam kavga hiç tarzım deyildir burda kafama göre takılırım sevenimiz vardır sevmiyenimiz vardır sorun deyil kimseyede borcumuz yoktur kimsedende alacağımız yoktur verdiğimizi istemeyiz kazanırsak sevdiğimiz dostlarımıza duruma göre şans parası atarız çok dostumuzda şans parası göndermiştir
Ama bu yaşta sebebsiz yere bana bulaşan ada kusura bakma Azrail olurum
Dayicim forumdaki bazı kişiler hızını alamayıp sokaktan geçene bile küfür ediyormuş o derece kafa gitmiş birilerinin, deli deyip sineye çekeceğiz artık.

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113
Ben diyeceğimi dedim daha fazla uzatmıcam ben kimseyi dolandırmadım dolandırmamda ne burda ne özel hayatımda çakallık düşünseydim alır 30 k yı giderdim ki burda ki yüzde 90 ı da o parayı alır kaçar kimse bana ahlak dersi vermesin herkesin ne mal olduğunu ben çok iyi biliyorum rahat ol kimsenin yüzüne vurmuyoruz diye zaten böyle sağda solda rahat rahat geziyorlar senin derdin 20 mesajlı adamların para alamaması değil senin oradan para alamaman daha fazla uzatmıcam varsa bir derdiniz gider liste yapan adama hesabını sorun
Kardeş kusura bakmada yapmadığın sahtekarlıkla övünüyorsun
Ha kuyumcuyum adam geldi 100 dolar bozdu 4400 tl ben adama 4400 verdim gördün mü ben istesem 4000 der 400 indirirdim kaliteli adamım
Böyle olmuyor bu işler
Ben dedim ki haklısın hata yaptık telafi ederiz dersin bende olabilir abi hepimiz bi anlık hatalar yapıyoruz der geçerdim sen kendini savundun o senin karakterin işte yine yaparsın
Cepte para olmadı mı delikanlılık kalmaz ortada gördük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...