- 7,136
- 7,375
- 113
Hemen ucuz laf sokuyon kardeşim muronın konuda sürekli beraberdeniz o yüzeen diyorumAynen senin ekuri daha geziyor ama
Hemen ucuz laf sokuyon kardeşim muronın konuda sürekli beraberdeniz o yüzeen diyorumAynen senin ekuri daha geziyor ama
Arif Efendi ile ticaret yapabilirsin yüzde 40 faiz alıyorum ama bende yanlış olmazBenim formda iki tane kral abim var çok yardımcı olurlar kripto filan lazım olursa artık onlara yazacam kimseyle dağa alışveriş yapmam başkan haklı adam diyor girmeyin alışveriş muhabbetine
Yok haklısın bilemiyor işte laf sokmadimki sana sen niye aliniyorsunHemen ucuz laf sokuyon kardeşim muronın konuda sürekli beraberdeniz o yüzeen diyorum
Dolar diyince bir gözün açıldı kardeşim, haklisin benim de öyle oldu.Kim ne dağıtmış dolar falan ben nasıl kaçırmışım hangi konuydu o dost
Forumun girişine büyük puntalarla yazdık halbuki dost zamanında mahoaga diye biri 99 üyeyi bir gecede çarpıp gidince sonrakilere örnek oldum diye ama kimse dikkate almıyorBenim formda iki tane kral abim var çok yardımcı olurlar kripto filan lazım olursa artık onlara yazacam kimseyle dağa alışveriş yapmam başkan haklı adam diyor girmeyin alışveriş muhabbetine
Eyw hocamArif Efendi ile ticaret yapabilirsin yüzde 40 faiz alıyorum ama bende yanlış olmaz
Dün Lazistan la tartisdim usten üsten konuşuyor tam tahrik kelimeler bizi cami önünde bekleyen dayılardan sandı sanırsamNoldu dayıcım söyle seni üzeni bizde üzelim😂
Tebrik ederim aynı gecede çarpmak zor mesela dmden biri var şimdi darliyor attığın paranın 5 katını atacam diyor dayanamıyorum puahahForumun girişine büyük puntalarla yazdık halbuki dost zamanında mahoaga diye biri 99 üyeyi bir gecede çarpıp gidince sonrakilere örnek oldum diye ama kimse dikkate almıyor![]()
7 kişi almışlar ben öğrendim bende zaten konuyu geçiştirmeye çalıştıkları için kıllandımEnişte adamlara o gün etiket attım 50 kere. Olum dedim madem dagittiniz atın buraya ekran resimlerini kimse zan altinda kalmasın. Yok biz şöyle dağıttık bilmem ne kaçamak cevaplar o gün anladım zaten. Ha yedilerse de helali hoş olsun ama delikanlı gibi 7 kişi bolustuk deselerdi herkes farklı konuşurdu. Böyle bir öyle bir böyle olmadı yakışmadı
Ben diyeceğimi dedim daha fazla uzatmıcam ben kimseyi dolandırmadım dolandırmamda ne burda ne özel hayatımda çakallık düşünseydim alır 30 k yı giderdim ki burda ki yüzde 90 ı da o parayı alır kaçar kimse bana ahlak dersi vermesin herkesin ne mal olduğunu ben çok iyi biliyorum rahat ol kimsenin yüzüne vurmuyoruz diye zaten böyle sağda solda rahat rahat geziyorlar senin derdin 20 mesajlı adamların para alamaması değil senin oradan para alamaman daha fazla uzatmıcam varsa bir derdiniz gider liste yapan adama hesabını sorunBırak şimdi görürdüm delikanlılığını siz yokken benim hesabım 28 kişiye para atmaktan kapatıldı paparada bir günde mi biliyor herkes bizi yeni üyelere para için yazıyorum sanıyolar bilmiyorlar o adamın 5.üyeliği 5 senedir wp de konuşuyoruz
Adam sana etiket atmış kişi 15 e çekilir üyelere bölünür ben zaten 3-4 mesaj yazdım gittim passion falan vardı konu da adam ben para aldım onu almadık diye benle konuşmuyor 30k para ya düşmez mi hiç dedi bize de kafa da haklı da
Önceden grup yapılıp adam kafalamaya çalışılmış her şey ortada yazık günah 30k yı 7 kişi yiyorsunuz yüzsüz gibi hepiniz yazıyorsunuz hala ben başkana şikayet falan etmem başkan benim ağzımdan çıkan söze güvenir senelerdir böyle ben onla konuştuğumda bilgim var dedi 10 kişi banlarım eğer girersem konuya tamam dedim bende kural getir o zaman
Ayıp olum bu kadar yüzsüz olmayın 4k para alınır mı koca konuda insaf biraz bari 2 ser k alın para kripto atılmış eşek gibi ibandan para gönderiyorsunuz millete bizde sizi akıllı sanıyoruz
Dayı o adamlar para yokken fare para oldu mu aslan kesilir siktşt et tartışma hiç sana yakışmazDün Lazistan la tartisdim usten üsten konuşuyor tam tahrik kelimeler bizi cami önünde bekleyen dayılardan sandı sanırsam
30k yi 60 kişiye 500 olarak bölmek kimin fikriydi. Menzil mi burası dostum bir kase çorbaya 5 kişi kasik daldiralim.Dolar diyince bir gözün açıldı kardeşim, haklisin benim de öyle oldu.
Anlatayım
1 gece teheccude kalktım gece 4-5 suları Forum kaynıyordu. Rabbim dedim para mı yagdirdin gokten yoksa. Bir dosta JoJobet imanı bütün olduğu için 600 k manevi ödeme yapmış. Dost da 30 k tarikattaki dostlara ödenek ayırmış. Fakat 30 k parayı 60 kişiye 500 TL olarak belirtmiş. (Bir çorba bir hırka) Dostlarımız da cennete önce fakirler gireceği için onlari düşünerekten sayıyı düşük tutup 7 kisi parayı bölüşmüş.
Senin ekürin geziyo dedinYok haklısın bilemiyor işte laf sokmadimki sana sen niye aliniyorsun
Knk alınacağını bilsem soylemezdim daha demem aetikSenin ekürin geziyo dedin
Hoca menzile 10 yıl önce gitmiş tim dossekleri alıp açık alanda yatmistik30k yi 60 kişiye 500 olarak bölmek kimin fikriydi. Menzil mi burası dostum bir kase çorbaya 5 kişi kasik daldiralim.
Zenginlik böyle bir şeyTebrik ederim aynı gecede çarpmak zor mesela dmden biri var şimdi darliyor attığın paranın 5 katını atacam diyor dayanamıyorum puahah
Hocam yalnız sayi çok manidar olmuş 7 kişi 7 günaha denk gelir bilirsin30k yi 60 kişiye 500 olarak bölmek kimin fikriydi. Menzil mi burası dostum bir kase çorbaya 5 kişi kasik daldiralim.
Dayicim forumdaki bazı kişiler hızını alamayıp sokaktan geçene bile küfür ediyormuş o derece kafa gitmiş birilerinin, deli deyip sineye çekeceğiz artık.Dostum ben kimseye bulasmam kavga hiç tarzım deyildir burda kafama göre takılırım sevenimiz vardır sevmiyenimiz vardır sorun deyil kimseyede borcumuz yoktur kimsedende alacağımız yoktur verdiğimizi istemeyiz kazanırsak sevdiğimiz dostlarımıza duruma göre şans parası atarız çok dostumuzda şans parası göndermiştir
Ama bu yaşta sebebsiz yere bana bulaşan ada kusura bakma Azrail olurum
Kardeş kusura bakmada yapmadığın sahtekarlıkla övünüyorsunBen diyeceğimi dedim daha fazla uzatmıcam ben kimseyi dolandırmadım dolandırmamda ne burda ne özel hayatımda çakallık düşünseydim alır 30 k yı giderdim ki burda ki yüzde 90 ı da o parayı alır kaçar kimse bana ahlak dersi vermesin herkesin ne mal olduğunu ben çok iyi biliyorum rahat ol kimsenin yüzüne vurmuyoruz diye zaten böyle sağda solda rahat rahat geziyorlar senin derdin 20 mesajlı adamların para alamaması değil senin oradan para alamaman daha fazla uzatmıcam varsa bir derdiniz gider liste yapan adama hesabını sorun