- 23,757
- 24,735
- 113
Dur kankam freebet de gelir 1020 yaparz onu üstüne sana harçlık kalırFrebet sonuçlanmadan çekim yok maalesef. Çekim olunca @Kemal34 @Malatyali44 @kara23 510 TL
Üstü çıkmaz fatura ödeyecem geriye 1 paket sigara param kalıyor
1 adım daha at benimle babanin oglu kemalin payından gelmezse sağlık olsunFrebet sonuçlanmadan çekim yok maalesef. Çekim olunca @Kemal34 @Malatyali44 @kara23 510 TL
Adam yav sağolasın valla bol şansların olsun😍Frebet sonuçlanmadan çekim yok maalesef. Çekim olunca @Kemal34 @Malatyali44 @kara23 510 TL
Sen niye triplere girmişsin 🤣Evet beyler kupon tuttu 3400 tl ana para çevrimi kaldı çevrim bitince 33 kişiye 1000 atalım ister sigara alır ister roll acarlar
Ben Çanakkale'den arsa alacağımEvet beyler kupon tuttu 3400 tl ana para çevrimi kaldı çevrim bitince 33 kişiye 1000 atalım ister sigara alır ister roll acarlar
33 mü 31 mi dostEvet beyler kupon tuttu 3400 tl ana para çevrimi kaldı çevrim bitince 33 kişiye 1000 atalım ister sigara alır ister roll acarlar
Yok ben razı değilim kanka freebeti bekleyelim gelmezse çekşm verelim 🤣1 adım daha at benimle babanin oglu kemalin payından gelmezse sağlık olsun
Helal agam dönersin burdan umarımFrebet sonuçlanmadan çekim yok maalesef. Çekim olunca @Kemal34 @Malatyali44 @kara23 510 TL
Benim ismim yok ama Allahim var tekbirrrrrrFrebet sonuçlanmadan çekim yok maalesef. Çekim olunca @Kemal34 @Malatyali44 @kara23 510 TL
Vur de vuralım ver de verelim Kemal abiYok ben razı değilim kanka freebeti bekleyelim gelmezse çekşm verelim 🤣
Oduzüç33 mü 31 mi dost
Estağfurullah dostum vurdulu kırdılı filmler izleme dedim sana o kadar yine bir bölüm izlemişsin. Vurmak vermek yok. Emmek falan istersen ama emsek var yan konuda 🤣Vur de vuralım ver de verelim Kemal abi
Biz racon sahibi adamlarız. Emmek lugatimizda yok dost.Estağfurullah dostum vurdulu kırdılı filmler izleme dedim sana o kadar yine bir bölüm izlemişsin. Vurmak vermek yok. Emmek falan istersen ama emsek var yan konuda 🤣
Kanka yanlış anlama tek bir etkinliğin yok tek bir dağıtımın yok, bana değil başkasına olsa da tamam ama yok yani, diğerini bilmem ama benim ki prensip meselesi foruma katkısı olmayana ödül atmıyorum. Senin özelinde bir durum yokBenim ismim yok ama Allahim var tekbirrrrrr
Ben de öyle düşünmüştüm. Emsek ne be kardeşim 🤣Biz racon sahibi adamlarız. Emmek lugatimizda yok dost.
Ulan hain tahir yemişsin paraları tinercilerdeHelal agam dönersin burdan umarım
Forumda ödüller min 500 e mi yukseldi la puahahFrebet sonuçlanmadan çekim yok maalesef. Çekim olunca @Kemal34 @Malatyali44 @kara23 510 TL