- 7,729
- 3,641
- 113
Green 1 tane 3 lugu var kaldı 3 tane sandro aynı
Osman hangi takımda onu bilmim 😀
Osman hangi takımda onu bilmim 😀
Aynen kardeşim çok güvendik her zaman ki gibi güvendiğimiz dağlara karlar yağdı hahdhdUlan hain tahir yemişsin paraları tinercilerde
Evet alt sınır 510 hemşoForumda ödüller min 500 e mi yukseldi la puahah
Adamin ne emdiğine bağlı dost. Mesela Lolipop şekeri emmek caizdir. Kan emmek zinhar haramdır.Ben de öyle düşünmüştüm. Emsek ne be kardeşim 🤣
Neyine güvendin 5-0 bitecek maç 1-0 bittiAynen kardeşim çok güvendik her zaman ki gibi güvendiğimiz dağlara karlar yağdı hahdhd
5 0 bitecek maçı dk 90+200 de penaltiyla 1 0 yeniyor tuhaf demi 😀Neyine güvendin 5-0 bitecek maç 1-0 bitti
Yine yalandan penaltıyla yarışta kaldınız la yatacak yeriniz yok sorsan lig fenere karşı kurulmuş 🤣Neyine güvendin 5-0 bitecek maç 1-0 bitti
İzlemediysen maçı yorum yapma birader 0-0 bitseydide maçın hakkı 4-0 5-0 dı5 0 bitecek maçı dk 90+200 de penaltiyla 1 0 yeniyor tuhaf demi 😀
Enflasyon forumu da vurdu dost. Maliye bakanliği artik 500 ün altındaki ödül dağıtımlarından yuzde 25 vergi topluyor.Forumda ödüller min 500 e mi yukseldi la puahah
Senin açık görüşün benim için önemliydi ben forumda bir tırtılın kozadaki hali kadar yeniyim ileride dağıtım da olur kendinize iyi bakın unutmayın bir sincap köşeye sıkıştığı zaman ölümü değil fındığı düşünürKanka yanlış anlama tek bir etkinliğin yok tek bir dağıtımın yok, bana değil başkasına olsa da tamam ama yok yani, diğerini bilmem ama benim ki prensip meselesi foruma katkısı olmayana ödül atmıyorum. Senin özelinde bir durum yok
Harbi boykot etmek lazim puahhaEnflasyon forumu da vurdu dost. Maliye bakanliği artik 500 ün altındaki ödül dağıtımlarından yuzde 25 vergi topluyor.
Konuştu ofsaytımsı takımın taraftarı 🤣Yine yalandan penaltıyla yarışta kaldınız la yatacak yeriniz yok sorsan lig fenere karşı kurulmuş 🤣
Ben göztepeliyim kanka yiyin birbirinizi 🤣Konuştu ofsaytımsı takımın taraftarı 🤣
Beyler bu adam ya pokerci musti yada ruling bilginiz olsunSenin açık görüşün benim için önemliydi ben forumda bir tırtılın kozadaki hali kadar yeniyim ileride dağıtım da olur kendinize iyi bakın unutmayın bir sincap köşeye sıkıştığı zaman ölümü değil fındığı düşünür
Hafta içi şunlara güzel bir medcezir yapın la 🤣Ben göztepeliyim kanka yiyin birbirinizi 🤣
İçerde göztepe banko kardeşim evi arsayı sat basHafta içi şunlara güzel bir medcezir yapın la 🤣
Ben 2 Side değilim ama sen Deveci armudusun zuhahahahaahBeyler bu adam ya pokerci musti yada ruling bilginiz olsun
Bak buna şimdi küfür edicim sonra ban yiyecem neyse yok saydım bunuBen 2 Side değilim ama sen Deveci armudusun zuhahahahaah
Çokta lülüBak buna şimdi küfür edicim sonra ban yiyecem neyse yok saydım bunu