- 23,941
- 24,936
- 113
Yalan yuva yapmış demekkiBilmiyom abi hele bir saate donecem dedi 1 saati geçti abi
Yalan yuva yapmış demekkiBilmiyom abi hele bir saate donecem dedi 1 saati geçti abi
Yok bende takiliyom multiciler yüzünden kavga etmiyekTakılıyoruz yav ciddiye alma 😀
Bencede abi iyice sıkıldım formdanYalan yuva yapmış demekki
eli kulagindadir diyorum sanaBilmiyom abi hele bir saate donecem dedi 1 saati geçti abi
oder bugunYalan yuva yapmış demekki
Emrin olur abi seninŞu freebetteki oyuncu son durumlarını yazsın biri bari de biz de aynılarını yazalım
Verirse bi horoz kessin bizim deveci
Nerden biliyonoder bugun
Katlarsam metine dün oyunda söz verdim ona atacam puahahhVerirse bi horoz kessin bizim deveci
Green 1 tane 3 luk atmış 3 kalmış sandro memik 1 tane atmış 1 kalmışŞu freebetteki oyuncu son durumlarını yazsın biri bari de biz de aynılarını yazalım
Parayi katlayip Deve kesip dağıtsın foruma. Deveciye o yakışır.Verirse bi horoz kessin bizim deveci
Aynen kanka ben de gördümGreen 1 tane 3 luk atmış 3 kalmış sandro memik 1 tane atmış 1 kalmış
Hoca efendi 200 bin TL diyorlar deveye bana versinler bu parayı ben kendimi keserim puahahParayi katlayip Deve kesip dağıtsın foruma. Deveciye o yakışır.