- 7,729
- 3,641
- 113
Olabilir ligi var her an herşey olabilir baskette umarım olurAynen kanka ben de gördüm
Olabilir ligi var her an herşey olabilir baskette umarım olurAynen kanka ben de gördüm
dm bakNerden biliyon
Bana da atsana bende bari kupon cikartimdm bak
para tahirdeOrtak roll yapcak adam lazim acil
Olur olur Barrios iddaanın messisidirOlabilir ligi var her an herşey olabilir baskette umarım olur
Fikir olarak katılabilirim kardesım diğer türlü bakiye yetersizOrtak roll yapcak adam lazim acil
aaaa ooo sen neden inanmiyorsun banaBana da atsana bende bari kupon cikartim
Birşey demedim tamam ben gıdım kupon yapım gelim ozaman puahaaaaa ooo sen neden inanmiyorsun bana
Hadi bakalım inşallah olurOlur olur Barrios iddaanın messisidir
Fikir Guatemala 7.lig ilk yarı bir buçuk üst.Fikir olarak katılabilirim kardesım diğer türlü bakiye yetersiz
Tahir gibi Beşiktaş yener mi diyelim kardesımFikir Guatemala 7.lig ilk yarı bir buçuk üst.
315 eski turk liram kalmisFikir olarak katılabilirim kardesım diğer türlü bakiye yetersiz
YenebılırdıTahir gibi Beşiktaş yener mi diyelim kardesım
Merkez bankasi mubarekpara tahirde
Öyle demesen de senin oynadığın maçlar da mağarada oynanıyor aw biliyoz senin maçlarıTahir gibi Beşiktaş yener mi diyelim kardesım
he yaw bitmio😅😅Merkez bankasi mubarek
Ver tahire hemen aviatörde şipşak yapsın kanka315 eski turk liram kalmis
O maçta bisiler döndü şampiyonluk mücadelesi rekabet için sergenden belliydi neyse bişey demiyelim fenerli çok burda kavga cikmasin 😁Yenebılırdı
Bi Deve kadar fiyatımız yok. Hani insan en şerefli mahlukatti. 5 para değerimiz yok dost.Hoca efendi 200 bin TL diyorlar deveye bana versinler bu parayı ben kendimi keserim puahah
Doğru söylüyorsun hoca efendi vallaBi Deve kadar fiyatımız yok. Hani insan en şerefli mahlukatti. 5 para değerimiz yok dost.