- 26,396
- 16,418
- 113
Daha önce de oldu aynı muhabbet. Geciktirdi hep ödemeleri. Paranı al. Daha da kimseye böyle para vermeSıkıntı yok abi daha da istemem
Daha önce de oldu aynı muhabbet. Geciktirdi hep ödemeleri. Paranı al. Daha da kimseye böyle para vermeSıkıntı yok abi daha da istemem
Bana vermedi ama ben konuyu kapattim bu kez onun yanına birakmicam boynuz kulağı geçtiDaha önce de oldu aynı muhabbet. Geciktirdi hep ödemeleri. Paranı al. Daha da kimseye böyle para verme
Sıkıntı yok sabrederizde borç diye vermedim kripto işimi halletsin diye veririm ilk üç gün zaten kimseye söylemedim 2 kişi hariç ondan sonra mesajlara bakmayinca dillendirdimVerir verir sabretsin biraz
Ne diyelim adama ödemez mi diyelim 🤣 hep aynı şeyi yapıyo işte alıyo geç ödüyo. Vermeyin para hata sizdeVerir verir sabretsin biraz
Öyle yaparimDaha önce de oldu aynı muhabbet. Geciktirdi hep ödemeleri. Paranı al. Daha da kimseye böyle para verme
Yok sen insanlık yapmışsın senlik bişey yok zatenSıkıntı yok sabrederizde borç diye vermedim kripto işini halletsin diye veririm ilk üç gün zaten kimseye söylemedim 2 kişi hariç ondan sonra mesajlara bakmayinca dillendirdim
İnsallah sadece senden almıştırSıkıntı yok sabrederizde borç diye vermedim kripto işimi halletsin diye veririm ilk üç gün zaten kimseye söylemedim 2 kişi hariç ondan sonra mesajlara bakmayinca dillendirdim
Yetişkin de biri çocukda değil ki ne diyim yaNe diyelim adama ödemez mi diyelim 🤣 hep aynı şeyi yapıyo işte alıyo geç ödüyo. Vermeyin para hata sizde
Değişmez bu saatten sonra. Alışkanlık haline getirmişYetişkin de biri çocukda değil ki ne diyim ya
Bilmiyorum allan valla ama ayıp yaptığı kardeşim su tarihte verecem dede tamamdır her gün başka birşey soyluyorİnsallah sadece senden almıştır
Yaşadık kardesım bizde yaşadıkBilmiyorum allan valla ama ayıp yaptığı kardeşim su tarihte verecem dede tamamdır her gün başka birşey soyluyor
EywYaşadık kardesım bizde yaşadık
9 k kaptırdım formdakilerini şuan kadae hedef 20 puhahahYaşadık kardesım bizde yaşadık
Ooooo sen yenisin daha burası kurtlar sofrası biz ne paralar verdik millete salla boşver hayrını görmezler zaten daha beter olurlar9 k kaptırdım formdakilerini şuan kadae hedef 20 puhahah
İns sokar agamTek Gren 2 üçlüğü kaldı şans olaydı üst üste sokaydı 2 tane be
Attirim dostum 5 dk ya wonTek Gren 2 üçlüğü kaldı şans olaydı üst üste sokaydı 2 tane be
Kim ödemiyor babuşMakarasına yazmıştır. Verir parayı