Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Barrios / Tekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
2000
Kupon Oranı
3.10

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Olm dua et 5-0 bitecek maç 1-0 bitti biraz şükretmeyi öğrenin 2.yarı atağınız yok la
Evinde bi zahmet baskı kur kardeşim 40 k tiyatro izleyicisi var stadda yine fıs maç hakkı beraberlikti sizinkiler daha netti ama bizde kaçırdık neyse seneye tokatlarız

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,100
32,695
113
Evinde bi zahmet baskı kur kardeşim 40 k tiyatro izleyicisi var stadda yine fıs maç hakkı beraberlikti sizinkiler daha netti ama bizde kaçırdık neyse seneye tokatlarız
4 tane karşı karşıya la 4 tane hepsi de yuzdeyuzluk pozisyon İnönü de tokatladıydık sizi ne utanmaz arlanmazsınız ya

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,925
27,197
113
Ben kendimi ifsalarim dyaan lütfen sen ablam yarın ameliyat olacak cepte bir kuruş yok sinirim çok bozuk forumda takilayim biraz dedim taksiye binecek param yok mk dun 10k kayip oldu
Kardeşm vallahi Info yeterli oldu. Diğer yerden yaz bana faturadan kalacak 500 var atayım yol parası yap bari. Geçmiş olsun bu arada

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
4 tane karşı karşıya la 4 tane hepsi de yuzdeyuzluk pozisyon İnönü de tokatladıydık sizi ne utanmaz arlanmazsınız ya
Yav oh golü koysa ağlıyodunuz burda ederson çakalı tuttu hem siz bizle rekabet edemezsiniz ki kardeşim stadsız hocasız başkansız kalecisiz türlü türlü tokatladık sizi arada yenin gariban sevindirmece

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,676
12,195
113
Olm dua et 5-0 bitecek maç 1-0 bitti biraz şükretmeyi öğrenin 2.yarı atağınız yok la
Hacı ama sonuçta sıkamadılar haklarıyla topu kaleye sonuca bakmak lazım, kaleye soktugu 1 gol var o da haram doğru mu doğru, darbenin olduğu ilk an önemli o da ceza sahası dışında ki darbe varsa o da. Tüm Türkiye gördü meyseki sezon sonu da sırf bu maçtaki olay yüzünden bak gör siz 3. Olacaksınız çünkü Allahın adaleti şaşmaz SS al bu yazdığımı da sezon sonu konuşuruz. Siz neden 20 yıldır şampiyon olamıyorsunuz düşündün mü gayet basit Allahın adaleti şaşmıyor hep bi aksilik oluyor abidik gubidik takımlara puan kaybediyorsunuz

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,834
17,868
113
Konuya geldim belki birileri vardır diye de bu gece sansa kimse yokmuş bende para vardi da biraz gün içinde harcadım acil olay olunca çaresiz kaldım acil durum olduğunda ablam dan isterdim de sansa onun başına olay gelmis
Mert kardeşim yardımcı olamadığım için kusuruma bakma mert bir insana benziyorsun yardımcı olmak isterdim gercekten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...