Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Barrios / Tekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
2000
Kupon Oranı
3.10

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Okc 4 dk skoru 23-7

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Egebet 350 spin eklemiş

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,987
32,557
113
Yanlış yaptınız o gün biriniz bile kabul etmedi konulara da yazmaktan kaçtınız gerçeği 100 dolar şans parası hangi konudan alınmış bugüne kadar adam 30 ya da 60 kişi yazmış
Biriniz dememiş arkadaş adam böyle yazdı biz 100 dolar cebe aldık ayıp olmadı mı diye
Sen bu forumda birinin herhangi birine sıradan
100 dolar attığını gördün mü açgözlülük yapıldı ve para için herkes göz yumdu hatanızı kabul edin o gün hatalısınız yok ben liste yapmadım yok gruptan çıktık bi sürü adam vardı falan bunlara gerek yok seni severdim ama o gün para yoksa cepte herkes herkesi siker gördük
Başkana şikayet edenin de senin olduğunu biliyorum birincisi adam 30 bin atacağını söylemedi başta ikincisi listeyi ben yapmadım parayı ben istemedim zorla bana attırdılar benim burda dağıtım muhabbetlerine girmediğimi yapmadığımı beni tanıyan bilir kucağıma bombayı bırakıp gitti herif bende para ustumde kalmasın diye zaten iştende yeni çıkmıştım uykum vardı bir an önce dağıttım bitti gitti adamın mesajını da sonradan gördüm ben gerizekalı mıyım da 30 kişi ye para atıp hesabımı blokelettiricem hayırdır niye o zaman topa giriyorum 1000 lira için ben salak mıyım madem oradaydın dahil olsaydında sana atsalardı da görseydim delikanlılıgını da 30 kişiye tek tek para atsaydın sana kaç kere para atmışlıgım geçmiştede bi kere kelimesini yapmadım sen bana cok büyük ayıp ettin parayı dağıttık diye niye suçlu ben oluyorum gidin diğerlerinden hesap sorun ayrıca başkan yanlış anlaşılma olmuş sorun yok yazmış sen niye hala üstüne vazife olmayan işe burnunu sokuyorsun

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,823
13,718
113
Paranın altında kaldım yaw, ne oynasam geldi
2ç de İnş Dallas alır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...