- 51,457
- 48,674
- 113
Kimi dolandirdim kimin parasını aldım hangi dağıtım parasını alıp kaçtım kimden para alıp vermedim ?Tam olarak hangi sahtekarlığı maç şahit oldun ? Mesela
Kimi dolandirdim kimin parasını aldım hangi dağıtım parasını alıp kaçtım kimden para alıp vermedim ?Tam olarak hangi sahtekarlığı maç şahit oldun ? Mesela
Bana kendini anlattırma senin cezan yatılmaz ban yemiyim @Lazistan08 anlatsınTam olarak hangi sahtekarlığı maç şahit oldun ? Mesela
Gıt zıbar sen su @BySwigger nerde oda tokat yapmısGece gece nereye düştüm , zeka geriliğine birebir konu 😂😂😂
Yanlış yaptınız o gün biriniz bile kabul etmedi konulara da yazmaktan kaçtınız gerçeği 100 dolar şans parası hangi konudan alınmış bugüne kadar adam 30 ya da 60 kişi yazmışEğer benim cebime 30 k girdiyse gün yüzü görme insallah
Sidiki şerifin köylüsüMemleketi papua yeni Gine diyor
Herkes anlatabilir ispatı delili olan su adama borcun var diyecek delikanlıyı alnından öperimBana kendini anlattırma senin cezan yatılmaz ban yemiyim @Lazistan08 anlatsın
Hoca efendi beyler kavga ediyor bir nasihat et bunlaraNe oluyor burada ey cemaati muslimin
Atasözü ve deyimlerlemi anlatayım yoksa gerçek öz Türkçe ile neden sonuç ilişkisi içinde mi ?Bana kendini anlattırma senin cezan yatılmaz ban yemiyim @Lazistan08 anlatsın
Geri ödemenin verdiği özgüven buHerkes anlatabilir ispatı delili olan su adama borcun var diyecek delikanlıyı alnından öperim
Bana dokunmayan yılan yasin kolu soksunAtasözü ve deyimlerlemi anlatayım yoksa gerçek öz Türkçe ile neden sonuç ilişkisi içinde mi ?
Çok şükür o bahsettigin kişi kadar haysiyetsiz de değilim oda rol parasını alıp kaçtı ama size göre onlar delikanlıya mutlu mesut yaşayın nasıl.olsa bir yerde birbirnizi isiracaksinizBana kendini anlattırma senin cezan yatılmaz ban yemiyim @Lazistan08 anlatsın
@AllanSaintMaximin senı gıdı senııııYanlış yaptınız o gün biriniz bile kabul etmedi konulara da yazmaktan kaçtınız gerçeği 100 dolar şans parası hangi konudan alınmış bugüne kadar adam 30 ya da 60 kişi yazmış
Biriniz dememiş arkadaş adam böyle yazdı biz 100 dolar cebe aldık ayıp olmadı mı diye
Sen bu forumda birinin herhangi birine sıradan
100 dolar attığını gördün mü açgözlülük yapıldı ve para için herkes göz yumdu hatanızı kabul edin o gün hatalısınız yok ben liste yapmadım yok gruptan çıktık bi sürü adam vardı falan bunlara gerek yok seni severdim ama o gün para yoksa cepte herkes herkesi siker gördük
Her kim ki Müslüman kardeşi ile kavgaya tutusur 2 adet kurban kessin biri foruma biri de kurda kuşa dağıtılmak üzere Arif Efendiye getirilsinHoca efendi beyler kavga ediyor bir nasihat et bunlara
Yerli ve milli hırsızımızGıt zıbar sen su @BySwigger nerde oda tokat yapmıs
Niye söyledin abi bu giser arar tamaZahmet etme diye numarasını buldum Ekli dosyayı görüntüle 953925
HırrrrÇok şükür o bahsettigin kişi kadar haysiyetsiz de değilim oda rol parasını alıp kaçtı ama size göre onlar delikanlıya mutlu mesut yaşayın nasıl.olsa bir yerde birbirnizi isiracaksiniz![]()
Aynen hocam tebrik ederimHer kim ki Müslüman kardeşi ile kavgaya tutusur 2 adet kurban kessin biri foruma biri de kurda kuşa dağıtılmak üzere Arif Efendiye getirilsin
Arıcam zatenNiye söyledin abi bu giser arar tama