- 43,378
- 15,686
- 113
Ferhat yazilani gormedinmi adam ikimize laf çakıyor Lazistan niye bankandiKim kızdırdı seni abi 😡
Ferhat yazilani gormedinmi adam ikimize laf çakıyor Lazistan niye bankandiKim kızdırdı seni abi 😡
Kavga etmeyin bakın başkan beni uyardı kimseyle muhattap olmam paramı yiyen beni dolandıran adam Multi acmis bana hakaret ediyor ben yine sesimi cikarmiyorumYasin yazilani gormedinmi adam ikimize laf çakıyor Lazistan niye bankandi
O bende yoksayili dost gereksiz bir adam zatenYasin yazilani gormedinmi adam ikimize laf çakıyor Lazistan niye bankandi
Valla zorda dayanacaz ama o birdaha @burdurlu1515 bana bulassin nasıl küfür ediyorumKufursuzluk çok zor![]()
Noldu dayıcım söyle seni üzeni bizde üzelim😂Bugüne kadar böyle bir şey yapmadım ama bu kişi bulasiyor
Özür dilerim modum
Senin paran mi vardı aw yiyecek. Niye bu kadar paranızı yediriyorsunuz kafayı yiycem kaç yıldır şu forumda rolling açıyorum dağıtım yapıyorum ulan kimseden 5 kuruş isteyemiyorum utanıyorum niye herkese para atıyorsunuz kanka borç olarak gözünü SevimKavga etmeyin bakın başkan beni uyardı kimseyle muhattap olmam paramı yiyen beni dolandıran adam Multi acmis bana hakaret ediyor ben yine sesimi cikarmiyorum
Sende Hazreti Eyüp sabrı var dost.Kavga etmeyin bakın başkan beni uyardı kimseyle muhattap olmam paramı yiyen beni dolandıran adam Multi acmis bana hakaret ediyor ben yine sesimi cikarmiyorum
Kimmiş ki o ? Kimin multisiValla zorda dayanacaz ama o birdaha @burdurlu1515 bana bulassin nasıl küfür ediyorum
Kimin, multisiValla zorda dayanacaz ama o birdaha @burdurlu1515 bana bulassin nasıl küfür ediyorum
Knk haklisinda param niye olmasın baştaki noktaya kadar mesajını yakıştıramadım sana seni tanımam etmem neden bu şekilde bir yorum yaptinSenin paran mi vardı aw yiyecek. Niye bu kadar paranızı yediriyorsunuz kafayı yiycem kaç yıldır şu forumda rolling açıyorum dağıtım yapıyorum ulan kimseden 5 kuruş isteyemiyorum utanıyorum niye herkese para atıyorsunuz kanka borç olarak gözünü Sevim
Pokercimusti yada rulinfKimin, multisi
Enişte adamlara o gün etiket attım 50 kere. Olum dedim madem dagittiniz atın buraya ekran resimlerini kimse zan altinda kalmasın. Yok biz şöyle dağıttık bilmem ne kaçamak cevaplar o gün anladım zaten. Ha yedilerse de helali hoş olsun ama delikanlı gibi 7 kişi bolustuk deselerdi herkes farklı konuşurdu. Böyle bir öyle bir böyle olmadı yakışmadıNoldu dayıcım söyle seni üzeni bizde üzelim😂
Hee senin ekürilerPokercimusti yada rulinf
Aynen senin ekuri daha geziyor amaHee senin eküriler
Yav yedirecek yazicaktim dost yanlış olmus gece kafası yanlış anlaşılma olmasın 😂Knk haklisinda param niye olmasın baştaki noktaya kadar mesajını yakıştıramadım sana seni tanımam etmem neden bu şekilde bir yorum yaptin
Eyw adamsinYav yedirecek yazicaktim dost yanlış olmus gece kafası yanlış anlaşılma olmasın 😂
Kim ne dağıtmış dolar falan ben nasıl kaçırmışım hangi konuydu o dostEnişte adamlara o gün etiket attım 50 kere. Olum dedim madem dagittiniz atın buraya ekran resimlerini kimse zan altinda kalmasın. Yok biz şöyle dağıttık bilmem ne kaçamak cevaplar o gün anladım zaten. Ha yedilerse de helali hoş olsun ama delikanlı gibi 7 kişi bolustuk deselerdi herkes farklı konuşurdu. Böyle bir öyle bir böyle olmadı yakışmadı
Arif efendi yağmur paralari nerde 2 orana vuralım puhahhaKim ne dağıtmış dolar falan ben nasıl kaçırmışım hangi konuydu o dost
Dostum ben kimseye bulasmam kavga hiç tarzım deyildir burda kafama göre takılırım sevenimiz vardır sevmiyenimiz vardır sorun deyil kimseyede borcumuz yoktur kimsedende alacağımız yoktur verdiğimizi istemeyiz kazanırsak sevdiğimiz dostlarımıza duruma göre şans parası atarız çok dostumuzda şans parası göndermiştirKavga etmeyin bakın başkan beni uyardı kimseyle muhattap olmam paramı yiyen beni dolandıran adam Multi acmis bana hakaret ediyor ben yine sesimi cikarmiyorum