Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Barrios / Tekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
2000
Kupon Oranı
3.10

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,737
17,762
113
Hocam yalnız sayi çok manidar olmuş 7 kişi 7 günaha denk gelir bilirsin

Kibir
Açgözlülük
Şehvet
Haset
Oburluk
Öfke
Tembellik
Dostum ben olsaydım 30 kyi tek adımlık rolle atalım mı önerisi getirirdim anket yapardım. Zaten kumara gidecek, yatacak bari kavga cikmazdi

vurucu999

Sakın bir çiviyi küçümseme
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,194
13,034
113
7 kişi almışlar ben öğrendim bende zaten konuyu geçiştirmeye çalıştıkları için kıllandım
Ya arkadaş bu kadar olmaz sen bu forumda 100 dolar para kime atıldığını gördün öyle alelade bi konuda hayır rolling değil çekiliş değil bu adam bir sevinçle paylaştı gitti arkadaş adamla biz konuştuk hadi 7 kişiyiz
2500 er alalım ne yaptık 17500 ne kaldı 12500
12 kişi de 1 er k Atalım bari yazık herkes kumarbaz
Yok dm de biri diyo 7-10 kişiden fazla atma
Biri diyo 50 kişiye para mı atılır
Ne güzel dünya adam aktif üye değil ki bilmiyor bu muhabbetleri baktı 6-7 kişi bi araya geldi güvendi oraya attı parayı gitti 600k kazanmış adam onla falan uğraşmaz bonkör biriyse atar parayı gider
Enişte altına imzamı atarım. Guzel bir deyişle noktaliyim.

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,190
9,868
113
Dağıtım işi sıkıntı 50 k ya yakın paranın dağıtım işi olmusumdur mesela daha yeni esrefin rolünde internetim bitti ev interneti var elim ayağım titredi elektirik gider atamam diye

vurucu999

Sakın bir çiviyi küçümseme
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,194
13,034
113
Dostum ben olsaydım 30 kyi tek adımlık rolle atalım mı önerisi getirirdim anket yapardım. Zaten kumara gidecek, yatacak bari kavga cikmazdi
Aman hocam sen resatla rolling yapma. Zinhar kazanamiyorsunuz. Kurşun dokturup nazar duası okumanızı öneririm hocam.
Ha bir de tuvaletini ayakta yapmayın hocam aman prostati var

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,918
32,486
113
Kardeş kusura bakmada yapmadığın sahtekarlıkla övünüyorsun
Ha kuyumcuyum adam geldi 100 dolar bozdu 4400 tl ben adama 4400 verdim gördün mü ben istesem 4000 der 400 indirirdim kaliteli adamım
Böyle olmuyor bu işler
Ben dedim ki haklısın hata yaptık telafi ederiz dersin bende olabilir abi hepimiz bi anlık hatalar yapıyoruz der geçerdim sen kendini savundun o senin karakterin işte yine yaparsın
Cepte para olmadı mı delikanlılık kalmaz ortada gördük
Övünme ile ne alakası var saçma sapan konuşuyorsun suçlu nıye ben oluyorum kardesım ben mi örgütlemişim millleti git tek tek sor belliki gece uykularına giriyor hala çok merak ediyorsun git tek tek araştır benim bir parmağım var mı git sor ben sadece para attım onun dışında hıc bırseye karışmadım Allah’a sukur cebımızde her zaman nakit paramız olur biz hiç bir zaman sigara parasına yemek parasına muhtaç olmayız kardesım anladın mı sen onu forumdan beklentisi olanlara git söyle bana değil benim burda ne kadar herkese iyilik yaptığımı herkes biliyor sen acaba son 2 senedir kendi cebinden burda hiç dağıtm yaptın mı da gelip bana başkasının parasının hesabını soruyorsun

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113
Dm den whatsap Telegram gruplardan istediğinizi atın tutun hepinizi gömdük zamanında yine gömeriz benim burda ki çizgim de sadakatım de ispatlı hadi kolay gelsin herkese

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113
Övünme ile ne alakası var saçma sapan konuşuyorsun suçlu nıye ben oluyorum kardesım ben mi örgütlemişim millleti git tek tek sor belliki gece uykularına giriyor hala çok merak ediyorsun git tek tek araştır benim bir parmağım var mı git sor ben sadece para attım onun dışında hıc bırseye karışmadım Allah’a sukur cebımızde her zaman nakit paramız olur biz hiç bir zaman sigara parasına yemek parasına muhtaç olmayız kardesım anladın mı sen onu forumdan beklentisi olanlara git söyle bana değil benim burda ne kadar herkese iyilik yaptığımı herkes biliyor sen acaba son 2 senedir kendi cebinden burda hiç dağıtm yaptın mı da gelip bana başkasının parasının hesabını soruyorsun
Ben seni öyle tanıdım ki senden burda yanlışlık var arkadaşlar adam bana para attı bu kadar kişi dedi sizin gibi yavsakları tanımıyorum ben size 2ser atar konudan da 8-10 adam seçerim kusura bakmayın bu konu ortaya çıkar 1.-2k için kendini bozmuş derler sen 50 saat foruma yazmadın içten içe suçlu olduğunu biliyorsun ama yazamıyorsun işte daha da konuşulacak bir şey yok

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,918
32,486
113
Ben seni öyle tanıdım ki senden burda yanlışlık var arkadaşlar adam bana para attı bu kadar kişi dedi sizin gibi yavsakları tanımıyorum ben size 2ser atar konudan da 8-10 adam seçerim kusura bakmayın bu konu ortaya çıkar 1.-2k için kendini bozmuş derler sen 50 saat foruma yazmadın içten içe suçlu olduğunu biliyorsun ama yazamıyorsun işte daha da konuşulacak bir şey yok
Niye uzaklasmim ki 20 mesajlı adamlara zırt bırt açıklamamı yapacaktım benim niye uzaklaştığımı bu adam biliyor @tahir1603 ben niye uzaklaştım kardesım milletle kavga edip 1 ay ban yememek için değil mi ki kaldı ki alt tarafı 2 gün seni görende 1 ay ortadan kaybolduk sanıcak suçlu olduğum ıcın değil yani tekrar tekrar aynı şeyleri söylemek istemiyorum benım paranın miktarındada kişi sayısındada herhangi bir müdahalem yok

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,918
32,486
113
Niye uzaklasmim ki 20 mesajlı adamlara zırt bırt açıklamamı yapacaktım benim niye uzaklaştığımı bu adam biliyor @tahir1603 ben niye uzaklaştım kardesım milletle kavga edip 1 ay ban yememek için değil mi ki kaldı ki alt tarafı 2 gün seni görende 1 ay ortadan kaybolduk sanıcak suçlu olduğum ıcın değil yani tekrar tekrar aynı şeyleri söylemek istemiyorum benım paranın miktarındada kişi sayısındada herhangi bir müdahalem yok
Ha şunu da söylim bu saatten sonra benım bu forumda hakkım geçenlere de hakkımı helal etmiyorum haram zıkkım olsun dostlarım hariç onlar kendilerini biliyorlar ama ben görücem iftira atanları yarın öbür gün görücem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...