Kimse seni 15gün çekmez başka birine dmden yaz para iste belki onun parası ugurlu gelirOrdan ayrıldım paran ugursuz geldı
Kimse seni 15gün çekmez başka birine dmden yaz para iste belki onun parası ugurlu gelirOrdan ayrıldım paran ugursuz geldı
Gönlün Bol kardeşim bizim takım yakmaz umarım düşüncen içinde sağolDostlar daha ortada bişey yok ama konu sahibi isteği üzerine paylasayım. Gelirse kupon
@Hayroo dostumuz kendi payından;
@butragueno 2k
@tahir1603 1k ( hayro üstlenmeseydi ben atacaktım zaten)
Benim 12k kiram var. Haricî 3k kalıyor
2k sını da
@akin1996
@snnemre
@roberto80
@Metings1905 olarak pay edeyim.
Ekli dosyayı görüntüle 959726
Kusura bakan dönsün kıçına baksın şunu yazman çok saçma kanka 3 güne kazanıp dönmeyenler utansın çüktür et umarım gs yakmaz.Onun dışında son zamanlarda bana dokunmuş olup şu an denemediğim dostlar kusura bakmasın, elimde başka imkan yok en azından bunu biliyorsun
Ben senden para ıstemedımkı kendın attınKimse seni 15gün çekmez başka birine dmden yaz para iste belki onun parası ugurlu gelir
Kimseye bugune kadar Argo kelimem olmadi ole bir konuştun ki sanki adamlara duz gittim görende sanacak evet hiç bir şey eskisi gibi olmucak artik eski dostluklar bitti bende bana yapılan tavırdan dolayı öfkelendim ben bunları dile getirmicek kadar asalik biri değilim o anki lafımı neden kullandım onu tekrar açıkladım bu kadar kimsenin anasına bacisina sövmedim ban yedim bir hafta dönünce sıfırdan bir sayfa acacam dedim sende bana dedin sen dönsen konuşursun dedin yok dedim bu kez olay buAllah düşmanın bile delikanlısını versin seninle alakalı değil ama yazmak istedim kanka ben şuan bu dönen muhabbeti okudukça kanım çekiliyor..bana söylenenlere bakıyorum şimdi yazılanlara bakıyorum gerçekten kim dost kim düşman ben iyice bu işin içinden çıkamaz oldum altını üstünü çiziyorum seninle alakalı değil.
Bana bir çok kişi derdi ben inanmazdım ama şuanda o kişilerin hepsinden özür diledim haklarını helal etsinler
Yani varya neredeyse sizlerle kötü olacaktım değmezmiş Tahir kanka ne demek istediğimi anladın kesinlikle seninle alakalı bir durum değil bu. Ben sadece hayretler içinde erhanın şuanda sana yazdıklarını okuyorum ve irite oluyorum ilginç herşeyi gördüm şu forum ortamında ilk defa böyle birşey görüyorum.
Erhan bidahada benimle muhabbeti kes kardeş ilk isim şuanda seni wpden engellemek oluyor gerçekten insanlar çok haklılar ya vallahi sayfalarca destan yazdınya o böyle şu şöyle diye şimdi geldim bakıyorum bir yalvarıp ayaklarına pas pas oluyum demediğin kalmamış işin tuhaf yanı ban yediğin zamanda gelip bana kendi ağzından foruma laflar yazdırdın ben böyle bir seviyesizlik gormedim ben seni şu kadarda olsa dürüst bilirdim değilmişsin sen boşuna derdimi açıp sohbet etmişim.
Bu nasıl bir laf sokmadır ilk kez duydumKusura bakan dönsün kıçına baksın şunu yazman çok saçma kanka 3 güne kazanıp dönmeyenler utansın çüktür et umarım gs yakmaz.
Dostum çok bişey kalmıyor zaten sana beni pas geç cebinde kalsın paran teşekkür ederim güzel düşüncen içinDostlar daha ortada bişey yok ama konu sahibi isteği üzerine paylasayım. Gelirse kupon
@Hayroo dostumuz kendi payından;
@butragueno 2k
@tahir1603 1k ( hayro üstlenmeseydi ben atacaktım zaten)
Benim 12k kiram var. Haricî 3k kalıyor
2k sını da
@akin1996
@snnemre
@roberto80
@Metings1905 olarak pay edeyim.
Ekli dosyayı görüntüle 959726
Beğendin mi kanka 😎😂😂Bu nasıl bir laf sokmadır ilk kez duydum
Ney ney kımseye argo kelımen olmadı mıKimseye bugune kadar Argo kelimem olmadi ole bir konuştun ki sanki adamlara duz gittim görende sanacak evet hiç bir şey eskisi gibi olmucak artik eski dostluklar bitti bende bana yapılan tavırdan dolayı öfkelendim ben bunları dile getirmicek kadar asalik biri değilim o anki lafımı neden kullandım onu tekrar açıkladım bu kadar kimsenin anasına bacisina sövmedim ban yedim bir hafta dönünce sıfırdan bir sayfa acacam dedim sende bana dedin sen dönsen konuşursun dedin yok dedim bu kez olay bu
Tabiki hayırBeğendin mi kanka 😎😂😂
Benimle muhatfap olma sen yazidkca midem ağzıma geliyor ban yemeyelim durduk yere. Çarşın pazar olsunKimseye bugune kadar Argo kelimem olmadi ole bir konuştun ki sanki adamlara duz gittim görende sanacak evet hiç bir şey eskisi gibi olmucak artik eski dostluklar bitti bende bana yapılan tavırdan dolayı öfkelendim ben bunları dile getirmicek kadar asalik biri değilim o anki lafımı neden kullandım onu tekrar açıkladım bu kadar kimsenin anasına bacisina sövmedim ban yedim bir hafta dönünce sıfırdan bir sayfa acacam dedim sende bana dedin sen dönsen konuşursun dedin yok dedim bu kez olay bu
300 500 her neyse 5 dakikada kumarda kaybedecegiz zaten bu meblağ için neden kusura bakalım gaddarim. Ama milyon kazansaydın kusura bakardım bak 😂Onun dışında son zamanlarda bana dokunmuş olup şu an denemediğim dostlar kusura bakmasın, elimde başka imkan yok en azından bunu biliyorsun
Vallahi Gönül koyarlar diye kazanma stresinden çok bunun stresini yaşıyoruz artıkKusura bakan dönsün kıçına baksın şunu yazman çok saçma kanka 3 güne kazanıp dönmeyenler utansın çüktür et umarım gs yakmaz.
Tabi canım sen iş başvurusu yapacağını paraya ihtiyacın oldugunu ben 15günn önceden bilip dmden yazdım hahahaBen senden para ıstemedımkı kendın attın
Önündende yerler b.kundanda yerler kardeş ben bunu bugün çok iyi anladımArkamızdan konuşan önümüzden yiyebilir beyler
Sorma bu da dert oluyor insanaVallahi Gönül koyarlar diye kazanma stresinden çok bunun stresini yaşıyoruz artık
Sen dedınkı nbr ben dedım ıyıdır sen dedınkı işler nasıl ben dedımkı yarın ıs gorusmesı var sen dedınkı ıban at ben dedım olmaz sen dedın kı at at bsy olmaz ben dedımkı tr************Tabi canım sen iş başvurusu yapacağını paraya ihtiyacın oldugunu ben 15günn önceden bilip dmden yazdım hahaha
Raporladım dolaylı yoldan küfürArkamızdan konuşan önümüzden yiyebilir beyler