- 80,947
- 54,103
- 113
La ne bu tantana puahha
Sen bu 250 tl yi niye bu kadar çok seviyon niye hep 250 niye hiç 300 değil250 lırayı odedı mı sıte
Kardeşim kırıldığımızı söylemeyelim mi biz düşman değiliz hıyar da değiliz birbirimizin kötülüğünü düşünelim herkesle aran bozukken de milletin dediklerine kulak tıkayıp yanında oldum konu maddi de değildi sende bende hiç para istemedik birbirimizden huyumuz da değil zatenSnaa ilk gunde dedim senin hakkında hic bir zaman kotu konuşmadım konusan olsa ben yerimde durmazdım dünya kadar alisverimiz oldu ama sana her gün bu forumda en cok değeri snaa veriyorum derdim sevgim bitermi snaa karşı asla bitmez ama erhanim değişmiş lafin bana çok dokundu ayağın taşa takılsa en cok üzülecek kisi bendim
ZaaaxdxdxdDogru menfaatçi adam oldugun için haklısın
Dagıtırken kolay oluyoSen bu 250 tl yi niye bu kadar çok seviyon niye hep 250 niye hiç 300 değil
Yaşın başını almış ama akıl yokZaaaxdxdxd
Anındametin yöntemiDagıtırken kolay oluyo
Metin Hocam şu fatihi de yönetime bildirirmisin, Arif Efendi gibi bi kanaat önderine hiç saygısı yok.Zaaaxdxdxd
Bırak onu sımdı sen saha muhım konular varMetin Hocam şu fatihi de yönetime bildirirmisin, Arif Efendi gibi bi kanaat önderine hiç saygısı yok.
Ya zaten maddi olarak bugune kadar hiç bir sorunumuz olmadi ben o gün yanlış konustum cümle yanlisi yaptım etten kemikten insanız hata yapmaya meyilliyiz ama yıllardır birbirimizi tanıyoruz Allah şahit olsun ki hiç birimiz birbirimizin kötülüğünü istemeyiz hala resat la 1 kelime için 10 gündür yedik birbirimizi pyahaKardeşim kırıldığımızı söylemeyelim mi biz düşman değiliz hıyar da değiliz birbirimizin kötülüğünü düşünelim herkesle aran bozukken de milletin dediklerine kulak tıkayıp yanında oldum konu maddi de değildi sende bende hiç para istemedik birbirimizden huyumuz da değil zaten
Atam da atam puaahAnlık gelen @Losers özlemi
Hayırdır inşallahBırak onu sımdı sen saha muhım konular var
Sana 250 de çokSen bu 250 tl yi niye bu kadar çok seviyon niye hep 250 niye hiç 300 değil
Ayagım kasınıyoHayırdır inşallah
250 bin az para benim için yaSana 250 de çok
Kalp kazanmak bir ömür kırmak bi cümleye bakar hatalar affedilmek içindir zaten sorun benim de değildi de hataya hata demek de dostluğun geregidirYa zaten maddi olarak bugune kadar hiç bir sorunumuz olmadi ben o gün yanlış konustum cümle yanlisi yaptım etten kemikten insanız hata yapmaya meyilliyiz ama yıllardır birbirimizi tanıyoruz Allah şahit olsun ki hiç birimiz birbirimizin kötülüğünü istemeyiz hala resat la 1 kelime için 10 gündür yedik birbirimizi pyaha
Yönetim kime ne yapacağını bilirMetin Hocam şu fatihi de yönetime bildirirmisin, Arif Efendi gibi bi kanaat önderine hiç saygısı yok.
Bu tahir nabıyo bole kafasına vursana sunun sert bır cısımle250 bin az para benim için ya
Zaten o konuda direk ban yedim adam akilli kendimi açıklayamadim zincirleme olaylar oldu bende inkar etmiyorum yanlis kelime sarfettim sende o lafı bana desen ben cok dhaa alıngan insanim daha çok kırılırdim tekrardan kimi kırdıysam özür dilerimKalp kazanmak bir ömür kırmak bi cümleye bakar hatalar affedilmek içindir zaten sorun benim de değildi de hataya hata demek de dostluğun geregidir