- 1,091
- 252
- 83
Bol şanslarBakiye @Hayroo dostumun.
Maçlar ortak
Gelirse 15k Lık kısmı benim.
Son zamanlarda destek atmış dostlarıma Kendi payımdan ulaşırım
Bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 959293
Bol şanslarBakiye @Hayroo dostumun.
Maçlar ortak
Dost sen nerelerdesin seni düşünmekten saçım sakalım beyazladı.Bana 300 liralık adamsin demesi gözünden neden kaçmış hocam az çok tanıyoruz birbirimizi 300 liraya tamah edecek kişimiyim ben sence ayip
Shel ufak çaplı bir hafta tatile gonderdi beni dost biraz dinlen dedi çok şükür tatil bitti puahaDost sen nerelerdesin seni düşünmekten saçım sakalım beyazladı.
İyi dost tekrar hosgeldin diyeyim o halde.Shel ufak çaplı bir hafta tatile gonderdi beni dost biraz dinlen dedi çok şükür tatil bitti puaha
Eyw hocam hosbuldum benim için de iyi oldu valla kafayı resetleyip geldim sizde durumlar nasılİyi dost tekrar hosgeldin diyeyim o halde.
En çok tatile gönderilen Türk ünlü sensinShel ufak çaplı bir hafta tatile gonderdi beni dost biraz dinlen dedi çok şükür tatil bitti puaha
DoğruEn çok tatile gönderilen Türk ünlü sensin
Şükür dost aynıyız elhamdülillahEyw hocam hosbuldum benim için de iyi oldu valla kafayı resetleyip geldim sizde durumlar nasıl
O pokerci musti banin acilmisEn çok tatile gönderilen Türk ünlü sensin
Bol şanslar kanka güzel kuponBakiye @Hayroo dostumun.
Maçlar ortak
Bol şanslar dostBakiye @Hayroo dostumun.
Maçlar ortak
Yapıyosun bu takip işiniHakem hataları agama yaradı 2 maç kaldı şansın yaver olsun agamm
Yapamıyo kanka dün gece deplasmanı takip et de ev atsın dedik olmadıYapıyosun bu takip işini
Kanka sadece takip ediyor başka bir tesiri yok onu kastettim kendini rollere adamış onu belirttimYapamıyo kanka dün gece deplasmanı takip et de ev atsın dedik olmadı