- 1,435
- 1,315
- 113
Aslan kardeşim sen her zaman kalplerin en üst yerlerinde atmaya devam edersinKardeşim sen beni tanıyamamışsin ben burayı takip etmesemde gönüllerde olduğuma eminim
Aslan kardeşim sen her zaman kalplerin en üst yerlerinde atmaya devam edersinKardeşim sen beni tanıyamamışsin ben burayı takip etmesemde gönüllerde olduğuma eminim
Takılıyoruz birbirimize dostum hakiki dostuz biz sıkıntı yok merak etme.Aslan kardeşim sen her zaman kalplerin en üst yerlerinde atmaya devam edersin
Ooo etiketi yaparak erkenden üstünlüğü ele geçirme çabası nerde olsa tanırım
@BarriosOoo etiketi yaparak erkenden üstünlüğü ele geçirme çabası nerde olsa tanırım
Teşekkür ederim kemal reisim bu bilgi için ben konulardan bağımsız kardeşime içimden gelen dilekleri söylemek istedim sadeceTakılıyoruz birbirimize dostum hakiki dostuz biz sıkıntı yok merak etme.
Eyvallah aslan kardeşimTeşekkür ederim kemal reisim bu bilgi için ben konulardan bağımsız kardeşime içimden gelen dilekleri söylemek istedim sadece
Bol sansBakiye @Hayroo dostumun.
Maçlar ortak
Gelirse 15k Lık kısmı benim.
Son zamanlarda destek atmış dostlarıma Kendi payımdan ulaşırım
Bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 959293
Adamsın canım benimmm sende adamsın @Kemal34 İmAslan kardeşim sen her zaman kalplerin en üst yerlerinde atmaya devam edersin
Baska taktık bulun kardesım yalvarırım gol olsun @Barrios
Kardeşim bu kuponu gelirse 12k kiraya verecem dostlar biliyor. Geri kalan 3k yı dilediğiniz gibi paylaşabilirsiniz vallahiBaska taktık bulun kardesım yalvarırım gol olsun @Barrios
Tamam kardom 2 bana 4 kişi de 250 atarım ben sıkıntı yapma neyse bu meseleyi de hallettik şükürKardeşim bu kuponu gelirse 12k kiraya verecem dostlar biliyor. Geri kalan 3k yı dilediğiniz gibi paylaşabilirsiniz vallahi
Çok şükür kanka oh rahatladımTamam kardom 2 bana 4 kişi de 250 atarım ben sıkıntı yapma neyse bu meseleyi de hallettik şükür
Halı?Kardeşim bu kuponu gelirse 12k kiraya verecem dostlar biliyor. Geri kalan 3k yı dilediğiniz gibi paylaşabilirsiniz vallahi
Yemin ederim bunu görüp yazdı Metin😅😅😅Neyse ben whatsaptan günün nasıl geçti diye yazayım bari @Barrios
Hallettim
Halı kilim paspas kenarına overlok çekilir. 5 dakikada çekilir. Hemen teslim edilir.