- 17,007
- 16,223
- 113
Yazar inanırım potansiyel sahibi bir arkadaş 🤣Yemin ederim bunu görüp yazdı Metin😅😅😅
Yazar inanırım potansiyel sahibi bir arkadaş 🤣Yemin ederim bunu görüp yazdı Metin😅😅😅
Hahahah reis adam şaka yaptı öyle bi çocuk değil yapma kurbanın olam
Reisim şakalaşıyoruz kesin o malum şahıs raporladı ulan var ya seni yakalıcam olum bi gün
Kim yaptı la @Metings1905Reisim şakalaşıyoruz kesin o malum şahıs raporladı ulan var ya seni yakalıcam olum bi gün
EfendımKim yaptı la @Metings1905
Hiç de oralı değilEfendım
Aynen o. Bişey söylemicem hakkında hemen banlıyolar ama olum seni elime geçirirsem var ya ufff diyorumKim yaptı la @Metings1905
Para mı istemıs abı yapmayın öle seylerHiç de oralı değil
Sakin ol kankam metin melek gibidir kanatları eksik sadece uygun kanat bakıyoruzAynen o. Bişey söylemicem hakkında hemen banlıyolar ama olum seni elime geçirirsem var ya ufff diyorum
Bu konuda şaka dahi istemiyoruz dostumReisim şakalaşıyoruz kesin o malum şahıs raporladı ulan var ya seni yakalıcam olum bi gün
Şeytan da melekti sonra cehennemi boyladı kankamSakin ol kankam metin melek gibidir kanatları eksik sadece uygun kanat bakıyoruz
Haklısın kardom #cehennemmetinŞeytan da melekti sonra cehennemi boyladı kankam
El birliğiyle sen yedireceksin bu İntere ben öyle hissediyorumBasladı @Barrios dayan
Ulan fener mı bu yesınEl birliğiyle sen yedireceksin bu İntere ben öyle hissediyorum
GolllEl birliğiyle sen yedireceksin bu İntere ben öyle hissediyorum