- 23,985
- 24,969
- 113
İnsanın en iyi dostu kendisidir reisNe oldu candostun sahalara geri dönüş yapmış aran iyimi
İnsanın en iyi dostu kendisidir reisNe oldu candostun sahalara geri dönüş yapmış aran iyimi
Bol sans. Kardeş çoğu maç gelmişken yazalımBakiye @Hayroo dostumun.
Maçlar ortak
Gelirse 15k Lık kısmı benim.
Son zamanlarda destek atmış dostlarıma Kendi payımdan ulaşırım
Bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 959293
Ha şunu bileydin hayattada öyleİnsanın en iyi dostu kendisidir reis
Eyvallah kardeşimBol sans. Kardeş çoğu maç gelmişken yazalım![]()
Aynen ben 1 hafta ban yedim senin yüzünden arkadas için oda seninle kanka olmus puahaHa şunu bileydin hayattada öyle
Ben kimseyle kanka olmam seni tanımam adında geçmediAynen ben 1 hafta ban yedim senin yüzünden arkadas için oda seninle kanka olmus puaha
Kimse kankam değil ben burdayım bana konuşAynen ben 1 hafta ban yedim senin yüzünden arkadas için oda seninle kanka olmus puaha
Ne adim geçmicek 50 defa Erhan dedinBen kimseyle kanka olmam seni tanımam adında geçmedi
Nerde göremedimNe adim geçmicek 50 defa Erhan dedin
Ne konisim ki bu adam degilmiydi sana bulaştı diye bende araya girdim 10 gün ban yedi doner dönmez bana sardı ben de 1 hafta ban yedimKimse kankam değil ben burdayım bana konuş
Arkadas dedi her konuda senin adini zikrediyor diye ben sana neyin argosunu kullandım da her konuda bana sovdu demissinNerde göremedim
Allah ıslah etsin kankam seni@Barrios burası cok kalablık oldu kankam dm mı gecsek
O benmiydim bak senNe konisim ki bu adam degilmiydi sana bulaştı diye bende araya girdim 10 gün ban yedi doner dönmez bana sardı ben de 1 hafta ban yedim
Fahit1983 sen degilmisinO benmiydim bak sen
Yav harbi boş yapıyorsun bazen adam senin herseyine küfür ederken özelden ben seni savundum yaptigimiza yaptık dersek mi değer gorucez girme kardeşim araya falan araya giren arada kalır eski yasaanmis günlerin hatrina susayımNe konisim ki bu adam degilmiydi sana bulaştı diye bende araya girdim 10 gün ban yedi doner dönmez bana sardı ben de 1 hafta ban yedim
A sçm gibi bir kelime kullandın zoruma çok gitti artı ben biriyle tartışırken kimseyi ilgilendirmez araya girmek hoş değilArkadas dedi her konuda senin adini zikrediyor diye ben sana neyin argosunu kullandım da her konuda bana sovdu demissin