Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Barrios / Ya Nasip

Kupon Miktarı
6500
Kupon Oranı
9.00

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,127
53,918
113
Yav harbi boş yapıyorsun bazen adam senin herseyine küfür ederken özelden ben seni savundum yaptigimiza yaptık dersek mi değer gorucez girme kardeşim araya falan araya giren arada kalır eski yasaanmis günlerin hatrina susayım
La ben ne yaptım ki akin senin kankan degilmi bana neler demiş forumda ben her fırsatta seni ne kadar sevdiğimi dile getiriyordum

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,987
24,971
113
La ben ne yaptım ki akin senin kankan degilmi bana neler demiş forumda ben her fırsatta seni ne kadar sevdiğimi dile getiriyordum
Aynen akın benim kankam herkesin birbiri halkinda ne düşündüğünü bilemem senin için kötü konuştuğunu da yemin ederim görmedim küfür hakaret varsa kendisini de uýariririm beni dinler konuşmaz hala benim için iyi birisin o kadar kardeşim

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,127
53,918
113
Aynen akın benim kankam herkesin birbiri halkinda ne düşündüğünü bilemem senin için kötü konuştuğunu da yemin ederim görmedim küfür hakaret varsa kendisini de uýariririm beni dinler konuşmaz hala benim için iyi birisin o kadar kardeşim
Snaa ilk gunde dedim senin hakkında hic bir zaman kotu konuşmadım konusan olsa ben yerimde durmazdım dünya kadar alisverimiz oldu ama sana her gün bu forumda en cok değeri snaa veriyorum derdim sevgim bitermi snaa karşı asla bitmez ama erhanim değişmiş lafin bana çok dokundu ayağın taşa takılsa en cok üzülecek kisi bendim

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,939
3,010
113
Barışın gitsin kırmayın kalp burda tanımadan birbirinizi bukadar samimi olmuşsunuz demek sivilde gerçek dost olabilirsiniz daha yakın oldugunuzda