- 23,987
- 24,971
- 113
Kardeşim 60k ya 5 orana bassan 300k alsan onuda 3.33 orana vursan 1 milyon ediyor 2 adımda milyonersin işteNe zmn test edeceğiz bunu artık Tahirim ne zmn ?
Kardeşim 60k ya 5 orana bassan 300k alsan onuda 3.33 orana vursan 1 milyon ediyor 2 adımda milyonersin işteNe zmn test edeceğiz bunu artık Tahirim ne zmn ?
Daha dün mesaj atıp erhan2121 nerdesin diyordun tövbe tövbeBiraz büyü çok boş konuşuyorsun
Sovdugunu gordum hemde sametcan80 neAna bacı bende olmaz metin bey
La olay o değil örn. Veriyorum sen yazıyorsun kanka xxx miktar attım bol şans ben yazıyorum ara kere borç alıyoruz bakıyoruz kazanç yüksek sildim helali hoş olsun diyoruz sende bende bu mertebeye gelmeden gelip benden 20k borç isteyen var hangi kafa acaba 😂😂😂Biz seni her halinle sevdik kardeşim para bizi bozar mi bilmiyorum da parası olanla diyologumuz değişmedi hiç
Sorun yok dostum daha sonra getirirsin adeti yerine acelemiz yok buralardayız 🤣Biliyorum dostum çok bişey değil, mevzu parada değil inan amaç adet yerini bulsun. Gelsin de ben sana atarım ihtiyaç yoksa sen başkasına zaten paslarsın
En fazla 1k borç istedik o da utana sıkıla 20k borcu istese istese @TommyEgan isterLa olay o değil örn. Veriyorum sen yazıyorsun kanka xxx miktar attım bol şans ben yazıyorum ara kere borç alıyoruz bakıyoruz kazanç yüksek sildim helali hoş olsun diyoruz sende bende bu mertebeye gelmeden gelip benden 20k borç isteyen var hangi kafa acaba 😂😂😂
KuruOrtalik 56
TtTt yazsana
Bi daha bakDaha dün mesaj atıp erhan2121 nerdesin diyordun tövbe tövbe
Konuda para muhabbeti geçmesinEn fazla 1k borç istedik o da utana sıkıla 20k borcu istese istese @TommyEgan ister
Ya sen nerden çıktın yine sarhosBi daha bak
Psikolojin düzeldi mi karşimOrtalik 56
Ona fazlasını da atarım borç olarak değil hibe @TommyEgan adamdır.En fazla 1k borç istedik o da utana sıkıla 20k borcu istese istese @TommyEgan ister
Sen şu eşrefi yalamak için dostlarını satan şahıssın sanırımYa sen nerden çıktın yine sarhos
En sevdiğim hibe dır kardeşimOna fazlasını da atarım borç olarak değil hibe @TommyEgan adamdır.
Hep laftasınız ya 😃Ona fazlasını da atarım borç olarak değil hibe @TommyEgan adamdır.
Senınkı ne cabuk duzeldı la 2 2 bıttı macPsikolojin düzeldi mi karşim
Bebeğim olmayanı nasıl atim 1190’varken 500 atim kanka dedim beğenmedin amq 😂😂😂Hep laftasınız ya 😃