- 7,136
- 7,375
- 113
Susar mısınEn sevdiğim hibe dır kardeşim
Susar mısınEn sevdiğim hibe dır kardeşim
Benim psikolojim bozuk değilki benim vücudum bağışıklık kazandıSenınkı ne cabuk duzeldı la 2 2 bıttı mac
1 k paranın 500 ünü alan adam kesin tahirin kankasıdırBebeğim olmayanı nasıl atim 1190’varken 500 atim kanka dedim beğenmedin amq 😂😂😂
Yok la o insaflı 5-6k istiyo 🤣🤣 @TommyEganEn fazla 1k borç istedik o da utana sıkıla 20k borcu istese istese @TommyEgan ister
Kalecıye yapılan faul degıldıBenim psikolojim bozuk değilki benim vücudum bağışıklık kazandı
Rizenin golu bi nebze mutlu etti kanka dkskdkdkskskdkdkdkdkddjdjPsikolojin düzeldi mi karşim
Kırmızı penaltı yetmıyo 3 kısıyede ıdam etmelerı lazım rızeden kı yensınlerRizenin golu bi nebze mutlu etti kanka dkskdkdkskskdkdkdkdkddjdj
Kaç para çektik tatava yapma son durumu söyle amq 😂😂😂😂Rizenin golu bi nebze mutlu etti kanka dkskdkdkskskdkdkdkdkddjdj
3.5 üst mü oynadın dostRizenin golu bi nebze mutlu etti kanka dkskdkdkskskdkdkdkdkddjdj
Lan geçen hafta holinin özeli almıştım 5 k veriyordu gs üst olsaydı maç 1-1 olunca aha dedim bu saatten sonra kaybeden yok iki türlü de kazanacam seni o yüzden çok iyi anlıyorum 🤣Rizenin golu bi nebze mutlu etti kanka dkskdkdkskskdkdkdkdkddjdj
Sen 500 u beğenmiyon kardeşim görende milyoner sanacak seni1 k paranın 500 ünü alan adam kesin tahirin kankasıdır
İmza kaşe mühürOna fazlasını da atarım borç olarak değil hibe @TommyEgan adamdır.
Gönlümüz zengin hamdolsunSen 500 u beğenmiyon kardeşim görende milyoner sanacak seni
Ben bu tribe girmiş erhanı çok iyi tanırım. Ben herkese para dağıtıyorum ama kimse bana para atmıyor tribi bu. Ayda 3-5 kez oluyorEvet konusmicam dedim forumdan hesabimi da kapatın dedim vallahi billahi yoruldum artık herkese kendimi anlatmaktan bıktım evet bende 2 3 kişinin arkasından konustum ama kimseye argo kelimem olmadi ister bu saatten sonra beni yoksayin ister konusun siz bilirsiniz varsin forumun en asalik şerefsiz adami ben olayım iyi geceler
Anlatma o zaman? Niye kendini ispat etmeye çalışıyosun kiEvet konusmicam dedim forumdan hesabimi da kapatın dedim vallahi billahi yoruldum artık herkese kendimi anlatmaktan bıktım evet bende 2 3 kişinin arkasından konustum ama kimseye argo kelimem olmadi ister bu saatten sonra beni yoksayin ister konusun siz bilirsiniz varsin forumun en asalik şerefsiz adami ben olayım iyi geceler
GönderirlerKardaşlar galabet TE tanıdığı olan yokmu çekimini göndermiyor lar
Uff bir deli daha geldi neyse sabah is varBen bu tribe girmiş erhanı çok iyi tanırım. Ben herkese para dağıtıyorum ama kimse bana para atmıyor tribi bu. Ayda 3-5 kez oluyor![]()