Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Barrios / Ya Nasip

Kupon Miktarı
6500
Kupon Oranı
9.00

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,965
53,730
113
Evet konusmicam dedim forumdan hesabimi da kapatın dedim vallahi billahi yoruldum artık herkese kendimi anlatmaktan bıktım evet bende 2 3 kişinin arkasından konustum ama kimseye argo kelimem olmadi ister bu saatten sonra beni yoksayin ister konusun siz bilirsiniz varsin forumun en asalik şerefsiz adami ben olayım iyi geceler

zenginolacaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,283
853
113
Evet konusmicam dedim forumdan hesabimi da kapatın dedim vallahi billahi yoruldum artık herkese kendimi anlatmaktan bıktım evet bende 2 3 kişinin arkasından konustum ama kimseye argo kelimem olmadi ister bu saatten sonra beni yoksayin ister konusun siz bilirsiniz varsin forumun en asalik şerefsiz adami ben olayım iyi geceler
Ben bu tribe girmiş erhanı çok iyi tanırım. Ben herkese para dağıtıyorum ama kimse bana para atmıyor tribi bu. Ayda 3-5 kez oluyor :)

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,939
3,010
113
Kardaşlar galabet TE tanıdığı olan yokmu çekimini göndermiyor lar

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Anlatma o zaman? Niye kendini ispat etmeye çalışıyosun ki