- 39,054
- 32,647
- 113
Kardesım ben filtreledim 500 lük roller gözükmüyor bendeKardeşim roll açtık kimse yok miktarı mı az buldunuz yazıklar olsun @AllanSaintMaximin @tahir1603 @TommyEgan
Kardesım ben filtreledim 500 lük roller gözükmüyor bendeKardeşim roll açtık kimse yok miktarı mı az buldunuz yazıklar olsun @AllanSaintMaximin @tahir1603 @TommyEgan
1.92Senin boy 1.10 du demi kardeşim
Şimdi birini diyeceğim de hem Allahtan hem konudan banlanmandan korkarimKardeşim roll açtık kimse yok miktarı mı az buldunuz yazıklar olsun @AllanSaintMaximin @tahir1603 @TommyEgan
Kardeşim sponsorunu sevmiyorum o da beni sevmiyor biliyorum 5k kupon paylasiyoruz kupon yatınca gülücük atıyor senin kalibrene yakistiramadim haberin olsunKardeşim roll açtık kimse yok miktarı mı az buldunuz yazıklar olsun @AllanSaintMaximin @tahir1603 @TommyEgan
Sana yalan hayatında başarılar kardeş ben sadece kendi salaklığıma yanayım kimsenin bilmemesi gereken şeyleri seni farklı bilip söylediğim için kendine iyi bak Allah'a emanet olYa arkadas dediğim şeyi inkar etmiyorum da adamlar ile de düşman mı olayım sonuçta yılardır bir geçmişimiz var ben 6 saat once sana yazdım resat ile konuştum diye cvp vermedin az once de tahir ile de konuştum bak yine söylüyorum bu 2 kisi harici kimseden özür dilemedim o konuda 10 tane adam vardı
O kim la ilkkez goruyorumKardeşim sponsorunu sevmiyorum o da beni sevmiyor biliyorum 5k kupon paylasiyoruz kupon yatınca gülücük atıyor senin kalibrene yakistiramadim haberin olsun
Bu durumu bende @tahir1603 ile yaşıyorumSana yalan hayatında başarılar kardeş ben sadece kendi salaklığıma yanayım kimsenin bilmemesi gereken şeyleri seni farklı bilip söylediğim için kendine iyi bak Allah'a emanet ol
Yeni kankan artık eski kankanBu durumu bende @tahir1603 ile yaşıyorum
Kanka kanki geyiklerini geçicek yaştayız sağolsun kimseye güvenmemem gerektiğini öğrettilerYeni kankan artık eski kankan
Sevgiye susamış salağın teki bir insanim bunu kabul ediyorum artık istiyorum ki herkes beni sevsin ama bu şekilde sevgiden çok düşmanım olacak hakkini helal et ben yalancı adi adamin tekiyim nalet olsun bana için rahat ediyorsa eger beddua dahi edebilirsin bana attik görüp gorebilecegin en kötü insan benim hersey için saol VarolSana yalan hayatında başarılar kardeş ben sadece kendi salaklığıma yanayım kimsenin bilmemesi gereken şeyleri seni farklı bilip söylediğim için kendine iyi bak Allah'a emanet ol
Kanka kanki geyiklerini geçicek yaştayız sağolsun kimseye güvenmemem gerektiğini öğrettiler
Ula testo daha düne kadar kardeştiz noldu size neoldu söyle nerde o eski ........Sana yalan hayatında başarılar kardeş ben sadece kendi salaklığıma yanayım kimsenin bilmemesi gereken şeyleri seni farklı bilip söylediğim için kendine iyi bak Allah'a emanet ol
Çok hassassın sende benim gibi lo, çok üzerler seni bu hayatta bakKanka kanki geyiklerini geçicek yaştayız sağolsun kimseye güvenmemem gerektiğini öğrettiler
Üzdüler zatenÇok hassassın sende benim gibi lo, çok üzerler seni bu hayatta bak
Öyle değil misin kardeşimSponsorun beni egolu üye ilan edip dışladığı için takip edemiyorum
Kabul ettim de biraz daha erken farketsek iyyiydiArtik dolandirilmaya en uygub platformda oldugunu kabul etmelisin tommycim. Hacca gidenler derneginde degiliz.
Ben böyleyim abi kimseye muhabbetim var diye yaptığı yanlışı kabul etmem kabul etseydim babamın biricik oğlu olur servetini yerdim burada oturupta yarın nasıl sigara alacam diye düşünmezdim haksız haksızdır işim olmaz haksız insanlarlaUla testo daha düne kadar kardeştiz noldu size neoldu söyle nerde o eski ........
Belli etmemeye çalışıyorumÖyle değil misin kardeşim
Vay be ne zaman şu konuma gelebilirim acepKardesım ben filtreledim 500 lük roller gözükmüyor bende