Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Barrios / Ya Nasip

Kupon Miktarı
6500
Kupon Oranı
9.00

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,433
20,984
113
Ya arkadas dediğim şeyi inkar etmiyorum da adamlar ile de düşman mı olayım sonuçta yılardır bir geçmişimiz var ben 6 saat once sana yazdım resat ile konuştum diye cvp vermedin az once de tahir ile de konuştum bak yine söylüyorum bu 2 kisi harici kimseden özür dilemedim o konuda 10 tane adam vardı
Sana yalan hayatında başarılar kardeş ben sadece kendi salaklığıma yanayım kimsenin bilmemesi gereken şeyleri seni farklı bilip söylediğim için kendine iyi bak Allah'a emanet ol

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,893
53,660
113
Sana yalan hayatında başarılar kardeş ben sadece kendi salaklığıma yanayım kimsenin bilmemesi gereken şeyleri seni farklı bilip söylediğim için kendine iyi bak Allah'a emanet ol
Sevgiye susamış salağın teki bir insanim bunu kabul ediyorum artık istiyorum ki herkes beni sevsin ama bu şekilde sevgiden çok düşmanım olacak hakkini helal et ben yalancı adi adamin tekiyim nalet olsun bana için rahat ediyorsa eger beddua dahi edebilirsin bana attik görüp gorebilecegin en kötü insan benim hersey için saol Varol

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,939
3,010
113
Ula testo daha düne kadar kardeştiz noldu size neoldu söyle nerde o eski ........

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,433
20,984
113
Ula testo daha düne kadar kardeştiz noldu size neoldu söyle nerde o eski ........
Ben böyleyim abi kimseye muhabbetim var diye yaptığı yanlışı kabul etmem kabul etseydim babamın biricik oğlu olur servetini yerdim burada oturupta yarın nasıl sigara alacam diye düşünmezdim haksız haksızdır işim olmaz haksız insanlarla