Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Barrios / Ya Nasip

Kupon Miktarı
6500
Kupon Oranı
9.00

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,985
24,969
113
Bu Erhan denilen şahıstan zerre haz duymam ama sana hak verdim Tahir dost.Ne olup bittiyse kendi aralarında.Bir daha seni taktir ettim büyük adamsın
Aga kavgada bile bire birdir biz kalabalık olsak da karşıdaki tek se tek tek dövüştük güçsüzü ezmek bizlik değil büyüklük değil doğruluk bu yani eyvallah yinede

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
O kadar boş mevzular ki hergün birileri ölüyo yok yere çocuk kadın yaşlı demeden katliam yapıyolar bunların derdine bak ne zaman yaşınızın adamı olup büyürsünüz bilmem hayatta bir forumda sitesinde ergen kavgaları etmekten daha önemli şeyler var (benim dolandırılmam gibi) iyigeceler

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,893
53,660
113
Bu Erhan denilen şahıstan zerre haz duymam ama sana hak verdim Tahir dost.Ne olup bittiyse kendi aralarında.Bir daha seni taktir ettim büyük adamsın
Ayenn Erhan sahis dimi kosovali kardes aynı şekilde bende haz etmiyorum senden duygular karşılıklı

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,343
10,614
113
Aga kavgada bile bire birdir biz kalabalık olsak da karşıdaki tek se tek tek dövüştük güçsüzü ezmek bizlik değil büyüklük değil doğruluk bu yani eyvallah yinede
Bu bilinçte olmayan çok insan var Tahir baba.Gemisini kurtaran kaptan kafasında herkes dansözlük peşinde.Delikanlı olunsun düşmanımda olsa saygı duyarım.Herkese gül saçan hayat sineması yalan üzerine kurulan herkese tiltim ben.Genel manada konuştum o sevmediğim arkadaşın kişiliğine nazaran demedim herkesin kendine göre haklılık payı vardır.Geceniz güzel olsun dostlar