- 23,987
- 24,971
- 113
İki kişi tartışırken araya girmemek gerektiğini ogrenmedin mi reis bu yaştaUla testo daha düne kadar kardeştiz noldu size neoldu söyle nerde o eski ........
İki kişi tartışırken araya girmemek gerektiğini ogrenmedin mi reis bu yaştaUla testo daha düne kadar kardeştiz noldu size neoldu söyle nerde o eski ........
Helal olsunBen böyleyim abi kimseye muhabbetim var diye yaptığı yanlışı kabul etmem kabul etseydim babamın biricik oğlu olur servetini yerdim burada oturupta yarın nasıl sigara alacam diye düşünmezdim haksız haksızdır işim olmaz haksız insanlarla
Mürid yanımdan ayrılma konuda bilmediğim mevzular dönüyor, yabancılık çekiyorum.O kim la ilkkez goruyorum
Yav hocam kafa utuluyorlar baska bir sey degil yeminle. Dinden cikacam ondan korkarım. Hadi selamun aleykum birazdan geluyrumMürid yanımdan ayrılma konuda bilmediğim mevzular dönüyor, yabancılık çekiyorum.
Bende çok 2kişi konuşurken seni arada gördüm tahırİki kişi tartışırken araya girmemek gerektiğini ogrenmedin mi reis bu yaşta
Gülücük felan atmaz o ya demek ki iyi takıştınızKardeşim sponsorunu sevmiyorum o da beni sevmiyor biliyorum 5k kupon paylasiyoruz kupon yatınca gülücük atıyor senin kalibrene yakistiramadim haberin olsun
O iki kişiden biri benim diyedir ellerini avusturma sevmediğin adam kavga ediyor diye nefretten beslenmeBende çok 2kişi konuşurken seni arada gördüm tahır
Hangi konum la benım konumun ayarları bozuk kanka bu araVay be ne zaman şu konuma gelebilirim acep
Ve aleykümselam mürşidi kamil dostum. O zaman ben de konuyu terk ediyorum. Kalanlara selam olsun.Yav hocam kafa utuluyorlar baska bir sey degil yeminle. Dinden cikacam ondan korkarım. Hadi selamun aleykum birazdan geluyrum
Burda olmayan kişi hakkında yorum yapmiyim kanka Bol şans sana seninle durumum stabil gönüller birGülücük felan atmaz o ya demek ki iyi takıştınız
Bu Erhan denilen şahıstan zerre haz duymam ama sana hak verdim Tahir dost.Ne olup bittiyse kendi aralarında.Bir daha seni taktir ettim büyük adamsınO iki kişiden biri benim diyedir ellerini avusturma sevmediğin adam kavga ediyor diye nefretten beslenme
Tamm tahır sinirlenmeO iki kişiden biri benim diyedir ellerini avusturma sevmediğin adam kavga ediyor diye nefretten beslenme
Aga kavgada bile bire birdir biz kalabalık olsak da karşıdaki tek se tek tek dövüştük güçsüzü ezmek bizlik değil büyüklük değil doğruluk bu yani eyvallah yinedeBu Erhan denilen şahıstan zerre haz duymam ama sana hak verdim Tahir dost.Ne olup bittiyse kendi aralarında.Bir daha seni taktir ettim büyük adamsın
Jailsonu 30 kişi kovalayan bunlar değil miydi @AllanSaintMaximinAga kavgada bile bire birdir biz kalabalık olsak da karşıdaki tek se tek tek dövüştük güçsüzü ezmek bizlik değil büyüklük değil doğruluk bu yani eyvallah yinede
Haftaya talisca yi sündüreceklermis yenilirsekJailsonu 30 kişi kovalayan bunlar değil miydi @AllanSaintMaximin
Ayenn Erhan sahis dimi kosovali kardes aynı şekilde bende haz etmiyorum senden duygular karşılıklıBu Erhan denilen şahıstan zerre haz duymam ama sana hak verdim Tahir dost.Ne olup bittiyse kendi aralarında.Bir daha seni taktir ettim büyük adamsın
Bu bilinçte olmayan çok insan var Tahir baba.Gemisini kurtaran kaptan kafasında herkes dansözlük peşinde.Delikanlı olunsun düşmanımda olsa saygı duyarım.Herkese gül saçan hayat sineması yalan üzerine kurulan herkese tiltim ben.Genel manada konuştum o sevmediğim arkadaşın kişiliğine nazaran demedim herkesin kendine göre haklılık payı vardır.Geceniz güzel olsun dostlarAga kavgada bile bire birdir biz kalabalık olsak da karşıdaki tek se tek tek dövüştük güçsüzü ezmek bizlik değil büyüklük değil doğruluk bu yani eyvallah yinede