Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Barrios / Ya Nasip

Kupon Miktarı
6500
Kupon Oranı
9.00

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,327
10,569
113
Ayenn Erhan sahis dimi kosovali kardes aynı şekilde bende haz etmiyorum senden duygular karşılıklı
Aynen yüzüne karşıda söylüyorum senden zerre kadar haz etmiyorum hiç sevdiğim bir tipte değilsin ama bu konu ne beni alakadar eder ne başkasını sizin kendi mevzunuz.Diyaloğa dahil bile olmam benim senle olan sorunum senledir yada senin sorunun benledir.Başkasıyla iyi kötü olma durumunda seni vuracak kahbe türden adamlardan değiliz.Ben seni tanımam bilmem sen beni tanımaz bilmezsin o yüzden çokta uzatmayayım

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,893
53,660
113
Aynen yüzüne karşıda söylüyorum senden zerre kadar haz etmiyorum hiç sevdiğim bir tipte değilsin ama bu konu ne beni alakadar eder ne başkasını sizin kendi mevzunuz.Diyaloğa dahil bile olmam benim senle olan sorunum senledir yada senin sorunun benledir.Başkasıyla iyi kötü olma durumunda seni vuracak kahbe türden adamlardan değiliz.Ben seni tanımam bilmem sen beni tanımaz bilmezsin o yüzden çokta uzatmayayım
Haklisin

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,939
3,010
113
Bu kavga benim dilimi tutamamam yüzünden başladı bakın konunun başına yeter da susun

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,893
53,660
113
O kadar boş mevzular ki hergün birileri ölüyo yok yere çocuk kadın yaşlı demeden katliam yapıyolar bunların derdine bak ne zaman yaşınızın adamı olup büyürsünüz bilmem hayatta bir forumda sitesinde ergen kavgaları etmekten daha önemli şeyler var (benim dolandırılmam gibi) iyigeceler
Aynen vallahi o son büyülü lafından sonra daha da tek kelime etmem her gün küçükten tut büyük yasa kadar masumlar can veriyor suan ki konuda 15 yasinda ki çocuklar gibi birbirimizi yiyoruz anlamsiz ve gereksiz bu kez kactim ben

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
A101, Carrefour SA’yı satın alıyor.

— Sabancı Holding ve Carrefour Nederland BV, paylarını A101’e sattı.

— Toplam şirket değeri: 325.000.000$

bozak2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,176
2,737
113
A101, Carrefour SA’yı satın alıyor.

— Sabancı Holding ve Carrefour Nederland BV, paylarını A101’e sattı.

— Toplam şirket değeri: 325.000.000$
Burası Forex forumumu verdigin bilgi içinde ayrıca teşekkürler...

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,327
10,569
113
Size bir şarkı bırakayım yakın sigaranızı dinleyin geçmişe dalın modunuzu cacık edeyim.Her şey boş keyfinizi bozmayın her şey düzelir.İyi geceler dostlar