Sen bence çok Mert bi adamsın kimseyi arkadan satmaz çıkar ilişkisi kurmaz birisin feajer1992 dürüst güvenilir kimseye boyun egmez dik kafalı bi arkadaşSayar mısın lütfen bilmek istiyorum o adamları
Sen bence çok Mert bi adamsın kimseyi arkadan satmaz çıkar ilişkisi kurmaz birisin feajer1992 dürüst güvenilir kimseye boyun egmez dik kafalı bi arkadaşSayar mısın lütfen bilmek istiyorum o adamları
3. BenimSen bence çok Mert bi adamsın kimseyi arkadan satmaz çıkar ilişkisi kurmaz birisin feajer1992 dürüst güvenilir kimseye boyun egmez dik kafalı bi arkadaş
Yav abicim sen otorite misin sevdiğin adama kralsın cansın sevmediğin adama tü kaka İngiltere prensi misin nasıl bi ozguven bu ikisi de adamdır ayrı konudaSen bence çok Mert bi adamsın kimseyi arkadan satmaz çıkar ilişkisi kurmaz birisin feajer1992 dürüst güvenilir kimseye boyun egmez dik kafalı bi arkadaş
Seni hiç takip etmedim bilmiyorum3. Benim
Besiktasli kaderi 3. Lük3. Benim
Senide anlatayım mıYav abicim sen otorite misin sevdiğin adama kralsın cansın sevmediğin adama tü kaka İngiltere prensi misin nasıl bi ozguven bu ikisi de adamdır ayrı konuda
Beni sevmezsin sen anlat da dinleyelim nasıl biriymisimSenide anlatayım mı
Sıcak suya koy sen onu günde yarım saat 3 4 güne gecerBenim göt tüm forumun dilinde djagjas
Olm sen bi gidemedin he aşırı triptesin gevşe birazİzdivaç programına dondu forum masallah insan sarrafi insanlar çok fazla bu forum da para kimdeyse aga da pasa da odur bu kadar
Teşekkür ederim güzel düşüncen için, çok birbirimizi tanıma fırsatımız olmadı hakkında ileri geri konuşamam ama Allah kalbine göre versin dostum. İyiler günün sonunda mutlaka kazanır dostSen bence çok Mert bi adamsın kimseyi arkadan satmaz çıkar ilişkisi kurmaz birisin feajer1992 dürüst güvenilir kimseye boyun egmez dik kafalı bi arkadaş
Tahircim krem önerdi hayatında ilkkez işe yaradı faydasını gördümSıcak suya koy sen onu günde yarım saat 3 4 güne gecer
Yok yatacam birazdan snaa dediğim şeyi uygula senOlm sen bi gidemedin he aşırı triptesin gevşe biraz
EyvallahTeşekkür ederim güzel düşüncen için, çok birbirimizi tanıma fırsatımız olmadı hakkında ileri geri konuşamam ama Allah kalbine göre versin dostum. İyiler günün sonunda mutlaka kazanır dost
Takip etsen müptelam olursunSeni hiç takip etmedim bilmiyorum
Gerek yokTakip etsen müptelam olursun