Baba şu işi abartmadın mı biraz?98 yıldır futbol izlerim bu kadar net tahminim hiç olmadı
Hafta sonu Başakşehirin fenere yenilmesi benim su üzerinde yürümem kadar düşük olasılık
Oran da gayet iyi
Bende 108 yıldır izliyorum Başakşehir direk kazanır puahahsh98 yıldır futbol izlerim bu kadar net tahminim hiç olmadı
Hafta sonu Başakşehirin fenere yenilmesi benim su üzerinde yürümem kadar düşük olasılık
Oran da gayet iyi
Oran 2.38 yaw fener nasıl yenecek şu ortamdaBaba şu işi abartmadın mı biraz?
Onu mu diyorum her ota konu açmanı kastediyorum.Oran 2.38 yaw fener nasıl yenecek şu ortamda
Borclanip oynayacağım bu kez gelmezse bedduam çetin olur bilesin.98 yıldır futbol izlerim bu kadar net tahminim hiç olmadı
Oran da gayet iyi
Abartma istersen eyvallah yenebilir yine başakşehirde sonuçta City deplasmanına gitmiyor.98 yıldır futbol izlerim bu kadar net tahminim hiç olmadı
Oran da gayet iyi
Arkadaş febeli anlaşılan 3-0
Eşşşek kadar yazıyor ZatenArkadaş febeli anlaşılan 3-0
Hakem faciası olmazsa,basak Yener buyuk ihtimal,fener kalan 3 macınıda 1 belki kazanır98 yıldır futbol izlerim bu kadar net tahminim hiç olmadı
Oran da gayet iyi
Ne oldu şimdi mutlu oldunAdi üstünde essek demi kankacim essek kadar essek hayırlı forumlar dilerim
ewtNe oldu şimdi mutlu oldun
Kulakların çınlamadı mı
Değdi mi sence
Tamam yol al
Hep fener yüzünden bu kadar gerginsin Bayern Münih i tut kendini mafettin yazıktırAmk ergenleri bastı yine forumu