- 3,416
- 1,916
- 113
Tansu bile bundan daha çok maç tutturuyorAyvayi yedik bi 2 maci geldi ya mackolik tansu oldu başımıza
Tansu bile bundan daha çok maç tutturuyorAyvayi yedik bi 2 maci geldi ya mackolik tansu oldu başımıza
Yılların üyesi olarak 5 konu daha açtın mi 5000 mesajın tamam kardeşim98 yıldır futbol izlerim bu kadar net tahminim hiç olmadı
Hafta sonu Başakşehirin fenere yenilmesi benim su üzerinde yürümem kadar düşük olasılık
Oran da gayet iyi
Ula ilk kez geldi aklıma 4042 MSj olmuşYılların üyesi olarak 5 konu daha açtın mi 5000 mesajın tamam kardeşim
98 e kadar say bi önce osuruk98 yıldır futbol izlerim bu kadar net tahminim hiç olmadı
Hafta sonu Başakşehirin fenere yenilmesi benim su üzerinde yürümem kadar düşük olasılık
Oran da gayet iyi
Sende zeka geriliği var kardeşim Allah şifa versin biran önce doktora görünBeyler maç ne olur
Oyuncular kavga halinde fener kalan maçlarini kaybederFenerbahçe yener taraftara moral olsun diye şampiyonluk gitti zaten
Ben Galatasaray taraftarıyım aziz başkan gitti fener düşüşe geçtiOyuncular kavga halinde fener kalan maçlarini kaybeder
Ali koç enkaz birskti fener bi 10yil daha şampiyon olamazBen Galatasaray taraftarıyım aziz başkan gitti fener düşüşe geçti
Bundan sonra City + başak hülogggGeliyor bu maç da alanlara tebrikler. Ama City hulogggg
Geliyor bu maç da alanlara tebrikler. Ama City hulogggg