Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Başına Gelen

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,338
54,145
113
Sikintili durumlar bunlar soylemezsen eger bir şekilde bu duyulursa isine son verirler dersen yine aynı şeyi yapabilirler iki ucu degnek gibi

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,923
3,269
113
Beyler açık cezaevine 1/3 gün arası bi girdi çıktı yapmam gerekecek. Bunu çalıştığımı yere bildirmesem ücretsiz izin alsam girip çıksam. Kurumun bilgisi olur mu sizce , çünkü en baştan dersem işten çıkarılma gibi bi durum söz konusu olabilir. (Suç 2018 de tombala mekanında çalışmış olmak herhangi bir yüz kızartıcı suç değil) başına gelen var mı böyle bir durum
Ayn aynn 1 3 günde çıkarsın çok bekle 1 3 derler 1 ayı bulur o

asooo

Piizmitli
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,661
1,536
113
Amk adam vuran sokakta geziyor 3 gün için insanların düzenini bozuyorlar

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,584
2,043
113
Beyler açık cezaevine 1/3 gün arası bi girdi çıktı yapmam gerekecek. Bunu çalıştığımı yere bildirmesem ücretsiz izin alsam girip çıksam. Kurumun bilgisi olur mu sizce , çünkü en baştan dersem işten çıkarılma gibi bi durum söz konusu olabilir. (Suç 2018 de tombala mekanında çalışmış olmak herhangi bir yüz kızartıcı suç değil) başına gelen var mı böyle bir durum
İşyeri senden adli sicil istemediği sürece bilgisi olmaz ama sen 3 günlük rapor almaya bak sorun yaşama devamsızlıktan

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,835
12,322
113
İşyeri senden adli sicil istemediği sürece bilgisi olmaz ama sen 3 günlük rapor almaya bak sorun yaşama devamsızlıktan
Zaten girerken verdim temizdi ondan dolayı izin için bahane bulucam şimdilik en iyi ihtimal öyle görünüyor. Harici birşey olursada gerçeği söyler istifa ederim ne diyim 😄

anl94

Affetmezz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,465
1,775
113
Dost min 1 hafta max 3 hafta tutarlar. Kimseye kafa verme. Herzaman max önemlidir. Ona göre hareket et. Gir çık diye girdim içicikikt3n silivriden Yozgat akdağmadeninde buldum kendimi

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,584
2,043
113
Zaten girerken verdim temizdi ondan dolayı izin için bahane bulucam şimdilik en iyi ihtimal öyle görünüyor. Harici birşey olursada gerçeği söyler istifa ederim ne diyim 😄
Özele git muayne parası öde istediğin kadar rapor veriyor.
Sen yine 7 günlük raporunu al çünkü 3 gün diye girersin 7 gün filan tutarlar sıkıntı yaşama .
Her infaz hakimliği kafasına göre infAz yorumluyor çünkü.

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,584
2,043
113
Dost min 1 hafta max 3 hafta tutarlar. Kimseye kafa verme. Herzaman max önemlidir. Ona göre hareket et. Gir çık diye girdim içicikikt3n silivriden Yozgat akdağmadeninde buldum kendimi
Tamamen infaz hakimliğinin kafasına göre uyarlaması normalde 1 yada 3 gün girdi çıktı yapması lazım suç tarihinin döneminde ki infaz rejimine göre ama bunlar 10. Yargı paketiyle gelen infaz sistemini uyguluyor.
Ama yasa çıktığı tarihten itibaren işlenen suçlar için geçerli ama görmezden geliyorlar.

anl94

Affetmezz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,465
1,775
113
Tamamen infaz hakimliğinin kafasına göre uyarlaması normalde 1 yada 3 gün girdi çıktı yapması lazım suç tarihinin döneminde ki infaz rejimine göre ama bunlar 10. Yargı paketiyle gelen infaz sistemini uyguluyor.
Ama yasa çıktığı tarihten itibaren işlenen suçlar için geçerli ama görmezden geliyorlar.
Sana birşey diyeyim dostum. Kapıdan içeri girdiğinde ne yasa ne tasa. Hepsi boş. İçerde zaten hwrkes hakim savcı. Çıkacağın saati bile söyler. Kimseye inanmaman gerektiğini çıkacağın günü sana söylediklerinde anlarsın. Müddetname.

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,835
12,322
113
Özele git muayne parası öde istediğin kadar rapor veriyor.
Sen yine 7 günlük raporunu al çünkü 3 gün diye girersin 7 gün filan tutarlar sıkıntı yaşama .
Her infaz hakimliği kafasına göre infAz yorumluyor çünkü.
Doğru diyorsun en mantıklısı o gibi

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,584
2,043
113
Sana birşey diyeyim dostum. Kapıdan içeri girdiğinde ne yasa ne tasa. Hepsi boş. İçerde zaten hwrkes hakim savcı. Çıkacağın saati bile söyler. Kimseye inanmaman gerektiğini çıkacağın günü sana söylediklerinde anlarsın. Müddetname.
Ben girdim daha önce bro nasıl biryer olduğunu biliyorum bende ordan avukat oldum çıktım cmk tck ne istiyorsan söylerim😀😀

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,584
2,043
113
Hepimiz söyleriz. Ama adama yardımcı olacaksak eğer
Yardımcı olmak için rapor al dedik işte yapacağı başka birşey yok raporsuz ücretsiz izin kullanırsa çıkış verebiliyorlar, raporlu devamsızlık yaparsa çıkaramıyorlar çıkarırlarsa da tazminat ödüyorlar.

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,335
4,154
113
Nerde çalışıyorsun

Desparw

Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,645
4,260
113
Amk adam vuran sokakta geziyor 3 gün için insanların düzenini bozuyorlar
evet malesef öyle içerinin nasıl oldugunu anlamaları açısından aslında
ordan ztn denetıme gıdıyor artık cezasına göre denetım goruyor denetımı bıtsede 5 yıl sokakta kuzu gıbı gezmen gerekıor bir olaya karısmaman lazım 5yıl ıcerısınde