- 4,230
- 1,023
- 113
Usta ilk 4teyim bana yomuÖmer Baba seni unutmadık SABRİ REİS GİTTİ SEN KALDİN SHSHHAHSHS IBAN AT
Usta ilk 4teyim bana yomuÖmer Baba seni unutmadık SABRİ REİS GİTTİ SEN KALDİN SHSHHAHSHS IBAN AT
özelden ilettim dostGardaş sen tam damardan girdin hahdjshjssh IBAN at
Tebrikler Bol şanslar aga daim olsun kesene bereketTekrardan merhaba arkadaşlar sizler sayesinde totem yaparak 2 gündür büyük vurgunlar yapiyorumbugünde forumun sayesinde 3kyi 30 dakikada 32k yapadak güzel bir vurguna imza attım
böyle paylaşımlar yapınca bazı arkadaşlar kızıyorlar ama canları sağolsun
Bildiğiniz üzere dün akşam 5 kişiye 200tl dağıtım yaptım şimdide
@Shellac dost konuyu kilit yapana kadar mesaj atan kişilerden
5 kişiye 500 TL yolucam
Gonderdim dost kesene bereket super lig ayagini denk alsin seneyeGel kaçma IBAN at BU HAFTA ERZURUMLU OLAN KAPAR UYANİKLİGİ SEVERİM JSJSJS
Herkes birşeyler yazdı ben yazacak bir şey bulamadım kesene bereketBABALAR DM PATLAK ELİMDEN GELDİGİNCE HERKESE YARDİMCİ OLMAYA ÇALIŞIYORUMRELAX
BABA ESKİLERDEN Bİ SEN VARSIN
Valla ben Tebrikler yazdım tek eskiden tanışıyoz batuyla diğerlerini bilmiyom😃Gereksiz samimi olmayan cümlelerden kaçınıp, sade bir tebrik yazanın seçilme şansı yok. İnsanlar pohpohlanmak istiyor bunu anlayın artık
Net, açık ve gayet güzel bir paylaşım dost,,ben sevdim😄Herkes birşeyler yazdı ben yazacak bir şey bulamadım kesene bereket
İspir de yakın rizeyeHerkes erzurumlu muymuş. Bende 4 sene Erzurum'da okudum sayılıyor mu 😂