- 1,178
- 1,653
- 113
BEN ÖYLE İNSAN DEĞİLİM KANKA MAKSAT GIRGIR ŞAMATA OLSUNGereksiz samimi olmayan cümlelerden kaçınıp, sade bir tebrik yazanın seçilme şansı yok. İnsanlar pohpohlanmak istiyor bunu anlayın artık
BEN ÖYLE İNSAN DEĞİLİM KANKA MAKSAT GIRGIR ŞAMATA OLSUNGereksiz samimi olmayan cümlelerden kaçınıp, sade bir tebrik yazanın seçilme şansı yok. İnsanlar pohpohlanmak istiyor bunu anlayın artık
Teşekkürler dostNet, açık ve gayet güzel bir paylaşım dost,,ben sevdim😄
Tebrikler kesene bereket bol şanslarTekrardan merhaba arkadaşlar sizler sayesinde totem yaparak 2 gündür büyük vurgunlar yapiyorumbugünde forumun sayesinde 3kyi 30 dakikada 32k yapadak güzel bir vurguna imza attım
böyle paylaşımlar yapınca bazı arkadaşlar kızıyorlar ama canları sağolsun
Bildiğiniz üzere dün akşam 5 kişiye 200tl dağıtım yaptım şimdide
@Shellac dost konuyu kilit yapana kadar mesaj atan kişilerden
5 kişiye 500 TL yolucam
Gardas hanım hamıle olsa cocugun adını senın adını koyardım o derece kanım ısındı sanaBEN ÖYLE İNSAN DEĞİLİM KANKA MAKSAT GIRGIR ŞAMATA OLSUNKIZMA GARDASİM AĞIR ABİSİN EYW YOLLA IBAN CANSİN
O tortum değil miydi yaİspir de yakın rizeye
Kral sen Erzurrumluyum desen de yenmezdi zaten yuruyen Rize olmussunErzurumlu değilim ama akrabam Uzundere öğretmen oraya 1 kere gittim![]()
Saklamıyorum zatenKral sen Erzurrumluyum desen de yenmezdi zaten yuruyen Rize olmussun
Bende laf olsun diye yazmadım baktım, düz Tebrikler yazan hiç kimseyi seçmemişsin o yüzden dile getirdim. Kesene bereketBEN ÖYLE İNSAN DEĞİLİM KANKA MAKSAT GIRGIR ŞAMATA OLSUNKIZMA GARDASİM AĞIR ABİSİN EYW YOLLA IBAN CANSİN
Bıze her yer rize degil çünkü hiçbir yer rize kadar güzel degilSaklamıyorum zaten![]()
Reis ibanın gözüküyor sil mesajı benceBabalar kendime ayırdım 20k geri kalan 12 iyi sizin göze aldım RELAX sadece herkese elimden geldigince yardımcı olacagim SU ANDA YETİŞEMİYORUM DM PATLAK
Kesene bereket dostumBabalar kendime ayırdım 20k geri kalan 12 iyi sizin göze aldım RELAX sadece herkese elimden geldigince yardımcı olacagim SU ANDA YETİŞEMİYORUM DM PATLAK
bekliyoruz dadaşBABALAR DM PATLAK ELİMDEN GELDİGİNCE HERKESE YARDİMCİ OLMAYA ÇALIŞIYORUMRELAX
Kapat dmyi boşver kimseye gönderme 😃Babalar kendime ayırdım 20k geri kalan 12 iyi sizin göze aldım RELAX sadece herkese elimden geldigince yardımcı olacagim SU ANDA YETİŞEMİYORUM DM PATLAK
Hesabin da gonlun kadar zengin olsun insallah dostBabalar kendime ayırdım 20k geri kalan 12 iyi sizin göze aldım RELAX sadece herkese elimden geldigince yardımcı olacagim SU ANDA YETİŞEMİYORUM DM PATLAK
Bol şanslar kralTekrardan merhaba arkadaşlar sizler sayesinde totem yaparak 2 gündür büyük vurgunlar yapiyorumbugünde forumun sayesinde 3kyi 30 dakikada 32k yapadak güzel bir vurguna imza attım
böyle paylaşımlar yapınca bazı arkadaşlar kızıyorlar ama canları sağolsun
Bildiğiniz üzere dün akşam 5 kişiye 200tl dağıtım yaptım şimdide
@Shellac dost konuyu kilit yapana kadar mesaj atan kişilerden
5 kişiye 500 TL yolucam