- 10,160
- 7,671
- 113
Tebrikler dost kesene bereket paylaşmak güzeldir
Mucxxx geldın mıTebrikler onlar sana kızmıyor paraları olmadı için dağıtım beklentisi içinde oldukları için kızarlar sende kına yakın de geç 🫢
Tebrikler dost daim olsunTekrardan merhaba arkadaşlar sizler sayesinde totem yaparak 2 gündür büyük vurgunlar yapiyorumbugünde forumun sayesinde 3kyi 30 dakikada 32k yapadak güzel bir vurguna imza attım
böyle paylaşımlar yapınca bazı arkadaşlar kızıyorlar ama canları sağolsun
Bildiğiniz üzere dün akşam 5 kişiye 200tl dağıtım yaptım şimdide
@Shellac dost konuyu kilit yapana kadar mesaj atan kişilerden
5 kişiye 500 TL yolucam
TebriklerTekrardan merhaba arkadaşlar sizler sayesinde totem yaparak 2 gündür büyük vurgunlar yapiyorumbugünde forumun sayesinde 3kyi 30 dakikada 32k yapadak güzel bir vurguna imza attım
5 kişiye 500 TL yolucam
Aha şimdi herkes DM atarSANIRIM BUGUN SON GÜNÜM @Shellac İYİ BİR FİSKE CEKECEK O YÜZDEN DMDEN YAZAN HERKESE UFAKTA OLSA ELİMDEN GELDİGİNCE destek olacağım HERKESİN SABIRLA VE ZAMAN VERMESİNİ İSTİYORDUM YOLLADİKLARİM BURADAN BİLGİ GEÇSİN TEŞEKKÜRLER
Kesene bereket dostSANIRIM BUGUN SON GÜNÜM @Shellac İYİ BİR FİSKE CEKECEK O YÜZDEN DMDEN YAZAN HERKESE UFAKTA OLSA ELİMDEN GELDİGİNCE destek olacağım HERKESİN SABIRLA VE ZAMAN VERMESİNİ İSTİYORDUM YOLLADİKLARİM BURADAN BİLGİ GEÇSİN TEŞEKKÜRLER
Sen yolla konu bile açarız 😀SANIRIM BUGUN SON GÜNÜM @Shellac İYİ BİR FİSKE CEKECEK O YÜZDEN DMDEN YAZAN HERKESE UFAKTA OLSA ELİMDEN GELDİGİNCE destek olacağım HERKESİN SABIRLA VE ZAMAN VERMESİNİ İSTİYORDUM YOLLADİKLARİM BURADAN BİLGİ GEÇSİN TEŞEKKÜRLER
Yakışır gerçekten,,enazindan orası burası oynamıyor çıkıyor sahada aslanlar gibi mücadele ederek yurekleriyle top oynuyorlar,, yakışırBir sarı gelin yok erzurumda AGA VALLAHİ OLACAZ BİLLAHİ OLACAZ ERZURUM BU HAFTA SUPER LİGDE OLACSK)) YOLLA IBAN DMDEN
Erzurumdan kotu adam cikacak olsa Atam kongreyi orada yapmazdi @Batuhan2525Adamın gönlü güzelmiş işte içinden gelmiş dağıtıyor herkes böyle olsa ohoo dünyada kötü insan kalmaz![]()
Tmm dost,,,SANIRIM BUGUN SON GÜNÜM @Shellac İYİ BİR FİSKE CEKECEK O YÜZDEN DMDEN YAZAN HERKESE UFAKTA OLSA ELİMDEN GELDİGİNCE destek olacağım HERKESİN SABIRLA VE ZAMAN VERMESİNİ İSTİYORDUM YOLLADİKLARİM BURADAN BİLGİ GEÇSİN TEŞEKKÜRLER
Siteler kazanmasin sen kazan tebrik ederim kazancın için..seriyi bozmadan devam ..Tekrardan merhaba arkadaşlar sizler sayesinde totem yaparak 2 gündür büyük vurgunlar yapiyorumbugünde forumun sayesinde 3kyi 30 dakikada 32k yapadak güzel bir vurguna imza attım
5 kişiye 500 TL yolucam
aynen öyle dost yiğittir merttir oraların insanı.Erzurumdan kotu adam cikacak olsa Atam kongreyi orada yapmazdi