- 21,953
- 28,133
- 113
afiyet olsun kardeşim güzel para
Teşekkürler reis attım dmGardaşim Rize geçen Samsun'a vurdu ordan iyi para kırdım sende yolla iban
Öyle olmaz 20 defa daha yaz. Leş kargası seniTopragim IBAN gönderdim müsait olunca bakarsin
Ben de hayal kurdum sende yolla iban desen🤣Gardaşim Rize geçen Samsun'a vurdu ordan iyi para kırdım sende yolla iban
Butun tuslara bastım beledıye baskanına kadar erzurumda ramazan ayında sokakta sıgara ıcerken dayak yemıs adam agırlıgı var uzerımdeGardaşim Rize geçen Samsun'a vurdu ordan iyi para kırdım sende yolla iban
Biz de atmayalım mi başkan Gardaşim Rize geçen Samsun'a vurdu ordan iyi para kırdım sende yolla iban
Kesene bereket gerçekten iyi dağıttn kimse kolay kolay yapmaz bunu@Shellac BANLAMADAN KONU KİLİT BEYLER DMLERE HERKESE DÖNÜŞ YAPACAĞIM ROLLİNGE GEÇİYORUZ
Sensin lan leş kargası sanane olm keyfim bilir istersem 20 defada yazarım seni ne baglarÖyle olmaz 20 defa daha yaz. Leş kargası seni
Bolsans bol kazançlar olsun kral,,@Shellac BANLAMADAN KONU KİLİT BEYLER DMLERE HERKESE DÖNÜŞ YAPACAĞIM ROLLİNGE GEÇİYORUZ
Kes kokuttun her yeriSensin lan leş kargası sanane olm keyfim bilir istersem 20 defada yazarım seni ne baglar
Kesene bereket dost umarım bize de nasip olur senden roll🌹@Shellac BANLAMADAN KONU KİLİT BEYLER DMLERE HERKESE DÖNÜŞ YAPACAĞIM ROLLİNGE GEÇİYORUZ
Eyvallah dost@Shellac BANLAMADAN KONU KİLİT BEYLER DMLERE HERKESE DÖNÜŞ YAPACAĞIM ROLLİNGE GEÇİYORUZ
Ya ıstıklal ya ölüm@Shellac BANLAMADAN KONU KİLİT BEYLER DMLERE HERKESE DÖNÜŞ YAPACAĞIM ROLLİNGE GEÇİYORUZ
Az ötede oyna çocuğum sen oyun parkı ilerdeKes kokuttun her yeri
Haklısın dost,,rol dada başarılı olur umarım,,veren el alan elden herdaim üstündür,,,Kesene bereket gerçekten iyi dağıttn kimse kolay kolay yapmaz bunu