- 40,746
- 31,364
- 113
Tarabet727.com yüzde 33 kayıp çök.@wasil en iyi kayıp bonusları listelersen dm yakarım🔥🔥🔥
Tarabet727.com yüzde 33 kayıp çök.@wasil en iyi kayıp bonusları listelersen dm yakarım🔥🔥🔥
Ömer bana çok rica ediyorum bana özelden bir yazar mısın ben yazamıyorumÇekim Gelince Listedeki 10 Kişiye Ben Dagitacam Batuya yazmayın dmden banada liste harici yazmasın 😃😃😃
Ben listede degilim ama birsey sormak istiyorum. Batuhan yeni kupon yapacak mi bilginiz var mi?Çekim Gelince Listedeki 10 Kişiye Ben Dagitacam Batuya yazmayın dmden banada liste harici yazmasın 😃😃😃
Bosver dost.bizde takip ettik listede yokuz almasanda olur bosvereyw hak ediyorsam gönderirsin bak kontrol et etmiyosamda gerek yok @ÖmerBaba
Aaa 4 adımlı rol iyi giderRoll açacan ama prenses yolu yok
Tmm,,,Çekim Gelince Listedeki 10 Kişiye Ben Dagitacam Batuya yazmayın dmden banada liste harici yazmasın 😃😃😃
Çekim gelsin gönderilsin bana öyle yazayım brom şimdi ortada para yok sonra ben rezil olurum 😃😃😃Ömer bana çok rica ediyorum bana özelden bir yazar mısın ben yazamıyorum
Açmazsa Bir daha atmaRoll açacan ama prenses yolu yok
Sen bir selam ver bana sadece çekim gelince o sorun değil .sen bana bir selam ver gerisi sorun değilÇekim gelsin gönderilsin bana öyle yazayım brom şimdi ortada para yok sonra ben rezil olurum 😃😃😃
Dm den iban ilettim babacım 😊Çekim Gelince Listedeki 10 Kişiye Ben Dagitacam Batuya yazmayın dmden banada liste harici yazmasın 😃😃😃
Kobra resmi atıyor sonraAçmazsa Bir daha atma
IBAN mı TRX mi babaÇekim Gelince Listedeki 10 Kişiye Ben Dagitacam Batuya yazmayın dmden banada liste harici yazmasın 😃😃😃
Sana mı yazıyoruz önerTamam göndereceği zaman bana vereceği 200 sana veririm sıkma canını 200 TL alt tarafı
10 kişiye hepsine sen tek mi atacan riskÇekim gelsin gönderilsin bana öyle yazayım brom şimdi ortada para yok sonra ben rezil olurum 😃😃😃
Prensese yedirebilir 😂Roll açacan ama prenses yolu yok
Harbiden öyle bir şey yapıyorsa ayıp ederKobra resmi atıyor sonra
Çok rica ediyorum Hacı bir yazar mısın özelden bana sorun para değilÇekim gelsin gönderilsin bana öyle yazayım brom şimdi ortada para yok sonra ben rezil olurum 😃😃😃
10 kişinin 7 siyle daha önce yardımlasmam oldu sıkıntı yok 😃😃10 kişiye hepsine sen tek mi atacan risk
Yok ya Apo iyidirHarbiden öyle bir şey yapıyorsa ayıp eder