- 9,149
- 10,056
- 113
Yazılmıyor ki kapatmışlar senin mesaj yazmanı almanıÇok rica ediyorum Hacı bir yazar mısın özelden bana sorun para değil
Yazılmıyor ki kapatmışlar senin mesaj yazmanı almanıÇok rica ediyorum Hacı bir yazar mısın özelden bana sorun para değil
Apo'yu senden önce tanıyorum ama harbiden öyle bir şey yapıyorsa silerimYok ya Apo iyidir
Düşme ömer babam düşmeeeeYazılmıyor ki kapatmışlar senin mesaj yazmanı almanı
Ciddi Anladın mı Şaşırdım dedim Apo Nasıl böyle bir şey yaparYok ya Apo iyidir
Sen cevap verme Kulağını çekeceğim seninYazılmıyor ki kapatmışlar senin mesaj yazmanı almanı
Lann ben öyle birşey yaparmıyımHarbiden öyle bir şey yapıyorsa ayıp eder
Lan ben de ona şaşırdım ciddi ciddi söyledi bir anda inandımLann ben öyle birşey yaparmıyım
Yok apoda öyle şeyler olmaz geçen bi konuda kobra falan geçiyordu buna etiket attım işte ordan kalmaApo'yu senden önce tanıyorum ama harbiden öyle bir şey yapıyorsa silerim
Allah Allah ben burdan atayım sana olur mu silerim sonraYazılmıyor ki kapatmışlar senin mesaj yazmanı almanı
Yani diyorsun Kobrayı salmış ApoYok apoda öyle şeyler olmaz geçen bi konuda kobra falan geçiyordu buna etiket attım işte ordan kalma
Murom burdayımSen cevap verme Kulağını çekeceğim senin
BanlarlarAllah Allah ben burdan atayım sana olur mu silerim sonra
Hahahha kobra kamilYok apoda öyle şeyler olmaz geçen bi konuda kobra falan geçiyordu buna etiket attım işte ordan kalma
AdammmMurom burdayım
Birşey olmaz dilerim hemen şimdi atıyorum Ömer babaBanlarlar
Hahhaha bu na lann evi inlettim@wasil sana gelsin
Sportivo Luqueno bu maçı yetiştir beni 3,5 üstü olacak 80 dakika 2-1@wasil sana gelsin