- 1,178
- 1,653
- 113
Bol şans DadaşBu adamın parası uğurlu geldi 250 attık 250 cuara aldık şimdi yarın manitayı deniz kenarına götürürüz artık
Ekli dosyayı görüntüle 963784
Bol şans DadaşBu adamın parası uğurlu geldi 250 attık 250 cuara aldık şimdi yarın manitayı deniz kenarına götürürüz artık
Senle tanismiyoruz hic muhabbetimizde olmamisti ama bana “takip etme diyip” yol verdin. Senin hakkinda hem iyi dusunuyorum hem kotu.Aw gecen 15k kazandım 7k dağıtmışım biz mi aptalız biraz anlamadım
Dostum kimseyle ben rekabet içinde değilimAw gecen 15k kazandım 7k dağıtmışım biz mi aptalız biraz anlamadım
Yeni acacak misin emmi?5 KİŞİ 500 dağıttık dostum burda kimseyle sidik yarıştirmiyorum
eyw dost sayende bugün kazandık.Bol şans Dadaş
Belli olmaz kralYeni acacak misin emmi?
Gecem rol takip ettim bir beni gözünden kaçırmışım dost valla kırıldım nedim5 KİŞİ 500 dağıttık dostum burda kimseyle sidik yarıştirmiyorum
Bol şanslarMerahaba beyler 10k kasa hedef ana para tamamlama
BEYLER HERKES İNSAN GİBİ LÜTFEN KONUYA HAKİM OLSUN ÖZELDEN ULASACAM YİNE SİZLERE @Shellac KESİN TALİMATİ yoksa ban yiyecem o yüzden sizlerden ricam insan gibi kazanalım ulaşacağım özelden
Helal 😊Bu adamın parası uğurlu geldi 250 attık 250 cuara aldık şimdi yarın manitayı deniz kenarına götürürüz artık
Güzel kardesım 4 kişiye 500 at geç 200 lirayı ne yapacak millet burda herkes kumar için para kovalıyor5 KİŞİ 500 dağıttık dostum burda kimseyle sidik yarıştirmiyorum
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 vay aw ben çok kötü bi insanmışım senin şurda anlattığına göre. Dostum ben sana niye takip etme dedim daha 1-2 gün önce zaten ödül aldın benden doğru mu? Ödül avcılarına karşı bi garezim var benim bu forumda ödülü alan kayıyo ne kendi bi paranızla etkinlik açarsınız ne kimseye faydanız dokunur. Ondan takip etme dedimSenle tanismiyoruz hic muhabbetimizde olmamisti ama bana “takip etme diyip” yol verdin. Senin hakkinda hem iyi dusunuyorum hem kotu.
tanismiyorken bosa takip etme demen beni hic odule dahil etmemen bence yanlis ama bana erkendenn haber vermende iyi. Bosuna takip etmemis oldum en azindan. Ezelin eysana besledigi garip duygularin benzerini sana besliorm seviomuyum sevmiomuyum belli degil ne yaptin bana dost?
Kankam kaç yıl önce 200 TL ile neler yapıyorduk neden şimdi böyle olduGüzel kardesım 4 kişiye 500 at geç 200 lirayı ne yapacak millet burda herkes kumar için para kovalıyor
Erdoğan'ın yüzünden hepKankam kaç yıl önce 200 TL ile neler yapıyorduk neden şimdi böyle oldu![]()
Valla adam sigara parası için yazdı çok kişi alsın diye 200 TL gelmedi diye seni şikayet edecem yazmış biri bana sanki param benim aq 😃😃Güzel kardesım 4 kişiye 500 at geç 200 lirayı ne yapacak millet burda herkes kumar için para kovalıyor
O zamanlar 10 tl - 20 tl dene e bonusu vardı 😊Kankam kaç yıl önce 200 TL ile neler yapıyorduk neden şimdi böyle oldu![]()
Kanka ona bakarsan 10 sene önce çeyrek alıyordu millet 300 liraya ne alakası var ben dostlarıma 1000 den aşağı atmıyorum artık aq ülkeyi bu hale getirenler utansın 😂Kankam kaç yıl önce 200 TL ile neler yapıyorduk neden şimdi böyle oldu![]()
Beyler ödeme bekliyorum biliyorsunuz gece çekimleri uzun sürüyor gelince @ÖmerBaba dağıtım yapacak top onda kimsenin bir yere kaçtığı yok RELAXValla adam sigara parası için yazdı çok kişi alsın diye 200 TL gelmedi diye seni şikayet edecem yazmış biri bana sanki param benim aq 😃😃
Yav yap şunu 500 200 ney yavKankam kaç yıl önce 200 TL ile neler yapıyorduk neden şimdi böyle oldu![]()
Izle o zaman her param oldugunda roll acacam🤣🤣🤣🤣🤣🤣 vay aw ben çok kötü bi insanmışım senin şurda anlattığına göre. Dostum ben sana niye takip etme dedim daha 1-2 gün önce zaten ödül aldın benden doğru mu? Ödül avcılarına karşı bi garezim var benim bu forumda ödülü alan kayıyo ne kendi bi paranızla etkinlik açarsınız ne kimseye faydanız dokunur. Ondan takip etme dedim
4 kişi 500 yap adamın ibanina yazikBeyler ödeme bekliyorum biliyorsunuz gece çekimleri uzun sürüyor gelince @ÖmerBaba dağıtım yapacak top onda kimsenin bir yere kaçtığı yok RELAX