Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Batuhan2525 / Kasa 10k 5 Kişi 500 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

armibjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,532
812
113
Aw gecen 15k kazandım 7k dağıtmışım biz mi aptalız biraz anlamadım
Senle tanismiyoruz hic muhabbetimizde olmamisti ama bana “takip etme diyip” yol verdin. Senin hakkinda hem iyi dusunuyorum hem kotu.
tanismiyorken bosa takip etme demen beni hic odule dahil etmemen bence yanlis ama bana erkendenn haber vermende iyi. Bosuna takip etmemis oldum en azindan. Ezelin eysana besledigi garip duygularin benzerini sana besliorm seviomuyum sevmiomuyum belli degil ne yaptin bana dost?

balalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,233
1,651
113
Merahaba beyler 10k kasa hedef ana para tamamlama

BEYLER HERKES İNSAN GİBİ LÜTFEN KONUYA HAKİM OLSUN ÖZELDEN ULASACAM YİNE SİZLERE @Shellac KESİN TALİMATİ yoksa ban yiyecem o yüzden sizlerden ricam insan gibi kazanalım ulaşacağım özelden
Bol şanslar

snnemre

Atanamamış Tipster
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,329
3,569
113
Senle tanismiyoruz hic muhabbetimizde olmamisti ama bana “takip etme diyip” yol verdin. Senin hakkinda hem iyi dusunuyorum hem kotu.
tanismiyorken bosa takip etme demen beni hic odule dahil etmemen bence yanlis ama bana erkendenn haber vermende iyi. Bosuna takip etmemis oldum en azindan. Ezelin eysana besledigi garip duygularin benzerini sana besliorm seviomuyum sevmiomuyum belli degil ne yaptin bana dost?
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 vay aw ben çok kötü bi insanmışım senin şurda anlattığına göre. Dostum ben sana niye takip etme dedim daha 1-2 gün önce zaten ödül aldın benden doğru mu? Ödül avcılarına karşı bi garezim var benim bu forumda ödülü alan kayıyo ne kendi bi paranızla etkinlik açarsınız ne kimseye faydanız dokunur. Ondan takip etme dedim

Batuhan2525

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,178
1,653
113
Valla adam sigara parası için yazdı çok kişi alsın diye 200 TL gelmedi diye seni şikayet edecem yazmış biri bana sanki param benim aq 😃😃
Beyler ödeme bekliyorum biliyorsunuz gece çekimleri uzun sürüyor gelince @ÖmerBaba dağıtım yapacak top onda kimsenin bir yere kaçtığı yok RELAX

armibjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,532
812
113
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 vay aw ben çok kötü bi insanmışım senin şurda anlattığına göre. Dostum ben sana niye takip etme dedim daha 1-2 gün önce zaten ödül aldın benden doğru mu? Ödül avcılarına karşı bi garezim var benim bu forumda ödülü alan kayıyo ne kendi bi paranızla etkinlik açarsınız ne kimseye faydanız dokunur. Ondan takip etme dedim
Izle o zaman her param oldugunda roll acacam
2 aydir burdayim her rolu takip ediyorum nerdeyse 2 ayda 2 kere odul aldim. 2 sindede sigara falan aldim. Seni anliyorum ama bana para avcisi gibi bir ithamda bulunman yanlis ben esref abinin kuponunu takip ederkende diyorum sigara dfalan alicam diye.
Gerci her ne olursa olsun 2 kere odul alsamda roll acmam lazimdi galiba.
simdi bir kayip bonusum var ordan 500 alabilirsem 2 kisilik roll acacam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...