Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı bayforvet21 / Herkes Alt Diyorsa Üst Olur

Kupon Miktarı
183
Kupon Oranı
2.15

Ipswich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,375
5,980
113
ahahah :) inş inş kazanda sen tersi olsun

Hamzaxaslan

♠️♥️♣️♦️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,452
13,532
113
Tebrikler dostum bu san miguel cok nadir alt bitiyor zaten..
Reis maçkolik formuna baktım herkes yarı final 2. Maçı alt olur diyordu ben zaten hep bu lige üst oynadım öyle dediklerini gördüm direk bastım geçen bi maç vardı barem 160.5 dı adamlar hepsi alt diyorlardı 150 sayı çıkmaz falan ğst aldım 185 sayı çıktı

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,883
4,997
113
Reis maçkolik formuna baktım herkes yarı final 2. Maçı alt olur diyordu ben zaten hep bu lige üst oynadım öyle dediklerini gördüm direk bastım geçen bi maç vardı barem 160.5 dı adamlar hepsi alt diyorlardı 150 sayı çıkmaz falan ğst aldım 185 sayı çıktı
Reis bu sezon cok alt bitti maclar doğrudur ama 12 dakkadan oynuyor bu kupalig maclarini Filipinler ama sezon ici bak zaten bu iki takimin maclari üst bitiyor ozellikle dep in bak adamlar yenermi bilmem son hucuma kaldi ama asla bırakmıyor maci 10 senedir bu takımı takip ediyorum nerdeyse kadrosu hala ayni cok 3 luk atan bi takim.. velhasıl reis tebrikler hislerine göre oyna.. 👍

Hamzaxaslan

♠️♥️♣️♦️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,452
13,532
113
Reis bu sezon cok alt bitti maclar doğrudur ama 12 dakkadan oynuyor bu kupalig maclarini Filipinler ama sezon ici bak zaten bu iki takimin maclari üst bitiyor ozellikle dep in bak adamlar yenermi bilmem son hucuma kaldi ama asla bırakmıyor maci 10 senedir bu takımı takip ediyorum nerdeyse kadrosu hala ayni cok 3 luk atan bi takim.. velhasıl reis tebrikler hislerine göre oyna.. 👍
Depte şu saç bandı takan adam kadar itici biri yok saçma sapan top kayıpları yapıyor tam sallamaya başlıyorum ardında 2 tane arka arkaya üçlğk atıyor