- 28,452
- 13,532
- 113
Tebrikler dostum bu san miguel cok nadir alt bitiyor zaten..Ters totem beklemedeyizEkli dosyayı görüntüle 179527
Reis maçkolik formuna baktım herkes yarı final 2. Maçı alt olur diyordu ben zaten hep bu lige üst oynadım öyle dediklerini gördüm direk bastım geçen bi maç vardı barem 160.5 dı adamlar hepsi alt diyorlardı 150 sayı çıkmaz falan ğst aldım 185 sayı çıktıTebrikler dostum bu san miguel cok nadir alt bitiyor zaten..
Reis bu sezon cok alt bitti maclar doğrudur ama 12 dakkadan oynuyor bu kupalig maclarini Filipinler ama sezon ici bak zaten bu iki takimin maclari üst bitiyor ozellikle dep in bak adamlar yenermi bilmem son hucuma kaldi ama asla bırakmıyor maci 10 senedir bu takımı takip ediyorum nerdeyse kadrosu hala ayni cok 3 luk atan bi takim.. velhasıl reis tebrikler hislerine göre oyna.. 👍Reis maçkolik formuna baktım herkes yarı final 2. Maçı alt olur diyordu ben zaten hep bu lige üst oynadım öyle dediklerini gördüm direk bastım geçen bi maç vardı barem 160.5 dı adamlar hepsi alt diyorlardı 150 sayı çıkmaz falan ğst aldım 185 sayı çıktı
Depte şu saç bandı takan adam kadar itici biri yok saçma sapan top kayıpları yapıyor tam sallamaya başlıyorum ardında 2 tane arka arkaya üçlğk atıyorReis bu sezon cok alt bitti maclar doğrudur ama 12 dakkadan oynuyor bu kupalig maclarini Filipinler ama sezon ici bak zaten bu iki takimin maclari üst bitiyor ozellikle dep in bak adamlar yenermi bilmem son hucuma kaldi ama asla bırakmıyor maci 10 senedir bu takımı takip ediyorum nerdeyse kadrosu hala ayni cok 3 luk atan bi takim.. velhasıl reis tebrikler hislerine göre oyna.. 👍
Aynen zamaninda o beni cok kanser etti macin geldiği noktaya bakarmisin 😁😁Depte şu saç bandı takan adam kadar itici biri yok saçma sapan top kayıpları yapıyor tam sallamaya başlıyorum ardında 2 tane arka arkaya üçlğk atıyor
Tebrikler dostumKUPON KAZANMIŞTIR… 🎁
TbrklerTers totem beklemedeyizEkli dosyayı görüntüle 179527