Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bayram Nasıl Geçiyor

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113
İğrenç

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,989
2,120
113
bayram diye bir şey kalmamış şeker toplayan çocuk bile kalmamış

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,565
10,286
113
Bayram okadar berbatki hele bu kendini bı halt zanneden siteleri gördükçe sinirim bozuluyor şu forumdaki siteleri bı yana koyun firumda dağıtım yapan dostları bı yana koyun vallahi diyorum üyeler forumda sitelerden daha çok dağıtım yapıyor bu sitelerin tek derdi cebimizdeki son kuruşa kadar almak

bloodnexus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,268
664
113
Zaman ilerledikçe harbiden hayatın tadı kalmıyor hiç heves mutluluk yoktu bu bayramda

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,884
15,896
113
Küçükken yaşam insana çok şey vaat ediyor gibi görünüyor fakat büyüdükçe bunun içinin ne kadar boş olduğunu görüp boşluğa düşüyorsun. İçindeki heyecanı yitiriyorsun. Küçükken hevesle giydiğin o bayramlıkların yerine artık bayramı pijamalarınla karşılıyorsun. Bayram tatilinin sende karşılığı artık sadece işyerinin sana verdiği o izin mükafatı olarak kalıyor ve bir süreliğine de olsa sevmediğin işi yapmaktan uzak kalıp az da olsa kafa dinleyebiliyorsun. Artık bayram yok. Sadece bayram iznimiz var.

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,443
751
113
Bu bayram cebimize bişey girmedi