Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bedelli Askerlik ve 6 Ay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,481
2,263
113
Ne askerliği boş iş 13 ay yapmış biiri olarak diyorum varsa paran ugrama

anl94

Affetmezz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,219
1,626
113
burada askerliğin askerlik olduğu zamanlar da 18 ay yapan abilerimiz var bu konu onların değerli fikirlerini almak için açıldı sana bana laf düşmez bırakalım onlar bir askerlik nedir nasıl yapılır anlatsın bizim gibi tıfıllara 😁 6ay nere 18 ay nere vay be
Anlatsınlar dinleriz ben 10 sene oldu geleli 😀

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,255
4,258
113
3-5 iq zeka yoksunlarıyla bi arada bulunmamak için dahi verilir, 18 ay yapmışmış da 6 ay yapanlara pembe tezkere diyor veya bedellilere, sana sorsalar 18 mi istersin 6 mı diye zamanında sen de 6 seçerdin yok ben 18 ay yapacağım diyen yoktur da varsa enayidir anca boş yapıyorlar hala bitmediler, sen askerlik yapacaksan git kaç ay istiyorsan yap eskide olan orada kaldı, şimdi okumuş adam çok ne yapacaklar boşuna 6 ay çoluk çocukla devrecilik mi oynayacak bedelli yapacak geçecek parası olsun olmasın

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,002
28,188
113
Ben gene diyorum aga 12 ay boşa çalışmak demek düşük maaşla bedelli yapmak
mesele para olup olmaması veya garibanın gidip zenginin gitmemesi değil
mesele bu hukumete değil 6 ay
1 ay askerlik bile fazla
bana bi 100k daha gönder hiç gelme deseler
hiç düşünmez yollardım

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,422
2,540
113
3-5 iq zeka yoksunlarıyla bi arada bulunmamak için dahi verilir, 18 ay yapmışmış da 6 ay yapanlara pembe tezkere diyor veya bedellilere, sana sorsalar 18 mi istersin 6 mı diye zamanında sen de 6 seçerdin yok ben 18 ay yapacağım diyen yoktur da varsa enayidir anca boş yapıyorlar hala bitmediler, sen askerlik yapacaksan git kaç ay istiyorsan yap eskide olan orada kaldı, şimdi okumuş adam çok ne yapacaklar boşuna 6 ay çoluk çocukla devrecilik mi oynayacak bedelli yapacak geçecek parası olsun olmasın
Konu sence 6 ay 18 ay mı parası olmayıp 12 ay boşa çalışarak sırf götü yemediği için bedelli yapanlar mı ilk okul mezunumusun konuyu düzgün okusana

yokdahaneler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,341
1,896
113
İşte normal gidersen bu konuyu açanla aynı ortamda olmak zorunda kalırsın öyle düşün gelde sonra bunu şamarlamadan dayan 6 ay foruma ıq testi şart üye olurken 50 kere dedim😂

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,457
2,158
113
Bedelli yapanlar memlekete katkı sağlıyor savunma sanayisine para veriyor. Senin gibi devlete baktırmıyoruz biz kendimizi

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,422
2,540
113
mesele para olup olmaması veya garibanın gidip zenginin gitmemesi değil
mesele bu hukumete değil 6 ay
1 ay askerlik bile fazla
bana bi 100k daha gönder hiç gelme deseler
hiç düşünmez yollardım
şöyle düşün düşük ücretle bedelli yaparsan 12 ay fazladan bok temizleyeceksin patrona

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,422
2,540
113
İşte normal gidersen bu konuyu açanla aynı ortamda olmak zorunda kalırsın öyle düşün gelde sonra bunu şamarlamadan dayan 6 ay foruma ıq testi şart üye olurken 50 kere dedim😂
Sen anca küçük mamiyi şamarlarsın klavye şovalyesi seni pembe tezkereler benim konuma yazmasın

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,422
2,540
113
Bedelli yapanlar memlekete katkı sağlıyor savunma sanayisine para veriyor. Senin gibi devlete baktırmıyoruz biz kendimizi
Aga hem bu devlete bu bile fazla diyonuz hem bedelli yapanlar katkı sağlıyor diyonuz git 6 ay yap 12 ay cebine kalsın

Nazo987

Feleğe Dayandım Gülümmm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,946
3,460
113
Arkadaşlar bedelli askerlik 400bin küsür olmuş keza askerlik 6 ay ve burada 18 ay yapmış abilerimiz de var ben yüksek maaşlı işin yoksa bedelli yapanlara pembe teskere verilmesi taraftarıyım siz ne düşünüyorsunuz 😀
dyı zenginlerin 1 günde harcadığı paranın 3 te 1 i bile değil adamların umrundamı isterse 10m yapsın fakirin çocuğu anca ezilir zengine bişey olmaz bu memlkette

9aboubakar14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,686
1,379
113
5 ayda 650-700 kazanan gider kazanamayan da 6 ay kışlada boş boş oturacağına 1 senelik memuriyet yapar bakar dalgasına benim tecil haziranda bitiyor inşallah 1 sene yedek astsubay olarak memur şekli takılacağız askerde

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,422
2,540
113
dyı zenginlerin 1 günde harcadığı paranın 3 te 1 i bile değil adamların umrundamı isterse 10m yapsın fakirin çocuğu anca ezilir zengine bişey olmaz bu memlkette
Hamallık yapmak isteyen eşek çok işte dingiller konunun amacını anlamamış hemen nasıl kudurmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...