Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bedelli Askerlik ve 6 Ay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,106
15,825
113
Mesele zaten parası olmayıp 18 ay göt korkusundan bedelli gidenler
ee tamam ben de bunu diyorum sen bu parayı vermek istemiyorum dersin geçersin gitmezsin 407bin tl dediğin para geçen gün kendin 40k maaşla işe girdim dedin 10 aylık maaşın sadece 2 senede taksitlerle çok rahat ödersin . paranın değeri bu kadar düşmüşken bu paralar eskisi kadar anlam ifade etmiyor. tercih meselesi bu kısaca. ben 2020de 15bin tlye yaptım sadece 1 ay oradayken normal dönem askerlik yapanlarla her yaptığımız muhabbette hepsi de vallahi en iyisini yapmışsınız buraya gelmeden önce erkek adam askerlik yapar para vermeye gerek yok diyordum ama şimdi elime fırsat verseler parayı verir geçerim diyordu.

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,404
2,533
113
Cahil cahil konuşuyo hala bak kimle muhattap oluyoruz Allahım😂😂😂çok dövmüşler bunu kafasına vurula vurula mal olmuş harbi neyse oturup ağlamaya devam et sen velet
Puhahahahaha 😂😂😂 sen iyiki bedelli gitmişin bana denk gelsen askerde iyi sopamı yerdin benim pembe tezkere snei uza konumdan yerim dışkılamam seni

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,404
2,533
113
ee tamam ben de bunu diyorum sen bu parayı vermek istemiyorum dersin geçersin gitmezsin 407bin tl dediğin para geçen gün kendin 40k maaşla işe girdim dedin 10 aylık maaşın sadece 2 senede taksitlerle çok rahat ödersin . paranın değeri bu kadar düşmüşken bu paralar eskisi kadar anlam ifade etmiyor. tercih meselesi bu kısaca. ben 2020de 15bin tlye yaptım sadece 1 ay oradayken normal dönem askerlik yapanlarla her yaptığımız muhabbette hepsi de vallahi en iyisini yapmışsınız buraya gelmeden önce erkek adam askerlik yapar para vermeye gerek yok diyordum ama şimdi elime fırsat verseler parayı verir geçerim diyordu.
Asgari ücretle çalışan parası olmayan adamda bi zahmet 6 ay gitsin usta 6 ay bi işyerinde 70 k kim verecek sana? 6×70 420 yapıyor

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,106
15,825
113
Asgari ücretle çalışan parası olmayan adamda bi zahmet 6 ay gitsin usta 6 ay bi işyerinde 70 k kim verecek sana? 6×70 420 yapıyor
yav kardeşim tamam da bu senin tercihin adam rahatına düşkündür orada boş beleş insanların ağız kokusunu çekmek istemiyordur böyle de bir fırsatı varsa gitmez pembe tezkere mezkere diye insanları yaftalamaya gerek var mı? kısaca herkes seninle aynı düşüncede olmak zorunda mı?

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,404
2,533
113
yav kardeşim tamam da bu senin tercihin adam rahatına düşkündür orada boş beleş insanların ağız kokusunu çekmek istemiyordur böyle de bir fırsatı varsa gitmez pembe tezkere mezkere diye insanları yaftalamaya gerek var mı? kısaca herkes seninle aynı düşüncede olmak zorunda mı?
İyi rahatına düşkünse lafım yok ne diyelim onada forum ahalisi karar versin 😀

Aslan4134

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,416
659
113
18 ay yaptim 2 ayda ceza aldim asgari cezaevinde yattim.biteli 24 yil oldu.simdi cagirsinlar ayni kadro 18 ay daha yaparim.millet 6 aydan korkuyor

Tback

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,789
3,937
113
400 bana verin 12 ay yapayım. 2014 te 12 ay yaptım 6 ay su gib geçer

dincer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,496
947
113
askerlik güzel bişey ye iç yat gırgır samata.. 6 ay için 420 bin vermek gercekten enayilik.6 ayda olsa hayatın düzene giriyor spor yapıyorsun.yemek saatin belli .

slkbu123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,353
1,088
113
Alıp bi yerlerine monte etsinler o parayı 6 ay boş nöbet tut tuvaleti temizle komutanın egosunu tatmin etmesini çek bunları yaptırarak bedelliye zorluyolar

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,404
2,533
113
Alıp bi yerlerine monte etsinler o parayı 6 ay boş nöbet tut tuvaleti temizle komutanın egosunu tatmin etmesini çek bunları yaptırarak bedelliye zorluyolar
Bu yeni bişey değilki ezelden beri böyle burada patronlar çok mu iyi davranıyor sanki asgari ücretli çalışanlara adamın ciğerini söküp alıyorlar

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,404
2,533
113
Ben kaçtım beyler Allah'a emanet konu da size emanet dikkat edin pembe tezkere çıkabilir 😅1774527605918.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...