Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bedelli Askerlik ve 6 Ay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

slkbu123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,353
1,088
113
15 ay askerlik yaptık 6 ay askerlik yapamayan gence gidip pembe teztekere versinler net ..
Sizin zamanınızda nasildı bilmiyorum ama şuan ayakçılık oldu 1 gr faydası olsa vatana bize 2 yıl yapalım boşa zaman kaybından başka bişey değil

anillgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,074
503
113
ilk çıktığı zamanlar yapmıştım bedelliyi 15k ya ulan be:)

slkbu123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,353
1,088
113
şöyle düşün düşük ücretle bedelli yaparsan 12 ay fazladan bok temizleyeceksin patrona
Asgari ucretle calısan adam birikmişi yoksa zaten bedelli gidemez kredide çekemez mecbur gidecek 6 ay sorunda bu zaten bedelli fiyatının fahiş fıyat olması

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,414
2,537
113
Yanlışınn var 18 ay çalışıp bedelli giden adam bordo berelidir askere gitmesine bile gerek yok ama zekasından şüpe ederim
28×18 aşağı yukarı bedelli parasına denk geliyor aga ben 40bin veren iş bulacam diye 6 ay dolaşmadık kapı bırakmadım

Faruk653465

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,990
1,555
113
100 bin TL maaş alıpta bedelli yapacaksa mantıklı
Ama asgari ücret alıp ta sırf askerden korktuğu için bedelli yapacaksa malın önde gidenidir

slkbu123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,353
1,088
113
18 ay yaptim 2 ayda ceza aldim asgari cezaevinde yattim.biteli 24 yil oldu.simdi cagirsinlar ayni kadro 18 ay daha yaparim.millet 6 aydan korkuyor
Kimse 6 aydan korkmuyor adam gibi eğitim versinler herkees disiplinli olsun kimutanlarda dahil sorun olmaz dünku bebe uzman çavuşun bile egosu tavan olmuş sacma sapan islerle zaman gecmedigi icin millet bu yüzden gitmek istemiyor

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Gençliğiniz en güzel dönemini izmarit toplayarak geçirmek isteyenler buyursun gitsin

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,822
27,010
113
Arkadaşlar bedelli askerlik 400bin küsür olmuş keza askerlik 6 ay ve burada 18 ay yapmış abilerimiz de var ben yüksek maaşlı işin yoksa bedelli yapanlara pembe teskere verilmesi taraftarıyım siz ne düşünüyorsunuz 😀
Saçma bir düşünce 6 ayda dışarda o parayı zaten kazanıyorsun. Gerçek askerlik yapılsaydı herkesin o görevi yapması o eğitimi almasını isterdim. Ama 6 ay boyunca lisans mezunu astekin ego nöbetlerini üzerinde atlatmaya çalışmasını, 6 ay boyunca saçma salak şeylerle günlerini orda heba etmene gerek yok

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Saçma bir düşünce 6 ayda dışarda o parayı zaten kazanıyorsun. Gerçek askerlik yapılsaydı herkesin o görevi yapması o eğitimi almasını isterdim. Ama 6 ay boyunca lisans mezunu astekin ego nöbetlerini üzerinde atlatmaya çalışmasını, 6 ay boyunca saçma salak şeylerle günlerini orda heba etmene gerek yok
Daha yeni kuzenim askerlik yaptı eline silah almamış

Gustavo29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
738
437
63
Bir arkadaş 120 kgdan muaf olmuş. Kilolu arkadaşlara duyrulur.

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,822
27,010
113
Daha yeni kuzenim askerlik yaptı eline silah almamış
Almışsa da tek mermi sıkmamıştır. Bazı bölgeler hariç boş jarjör verilmesini doğru buluyorum çünki askere giden gençlerimizin %90 o geri zekalıdır. Onlara güvenilmez. Çare profesyonel ordu. Paralı asker. 6 ayda sen askere hiçbir şey öğretemessin, kaldı ki devletin de sistemine bakarsan öyle bir gayesi olmadığını anlıyoruz

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,412
12,056
113
Parası olan gitmesin şu devirde gitmenin tek mantığı yok, uzman denen vasıfsızların abuk sabuk kaprislerini çekmek zaten gidenler bilir uzmanların yüzde 80 inin aşağılık olduğunu, bana bi zararları olmamıştı ama arkadaşlara vs yaptıklarını görüyorduk. 6 ayda 1 kere atışa götürüp 3 mermi sıktırıyorlar öğrettikleri tek şey bu mesela, baba herhangi bir poligona git daha fazla şey öğrenirsin

lucius

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,100
789
113
işsiz bile olsan para toplayabiliyosan bedelli yap

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,414
2,537
113
100 bin TL maaş alıpta bedelli yapacaksa mantıklı
Ama asgari ücret alıp ta sırf askerden korktuğu için bedelli yapacaksa malın önde gidenidir
18 ayda tamamlarsın 6 ay için 18 ay çalışmak zorunda kalıyorsun asgari ücret ile ülkenin%80 ı de asgari ücretle çalışıyor zaten

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,513
2,132
113
Arkadaşlar bedelli askerlik 400bin küsür olmuş keza askerlik 6 ay ve burada 18 ay yapmış abilerimiz de var ben yüksek maaşlı işin yoksa bedelli yapanlara pembe teskere verilmesi taraftarıyım siz ne düşünüyorsunuz 😀
12 ay yaptım gelen geçen tüm askerler komutanların egosunu tatmin ediyordu 1 ay acemilik yaptırırsin 1 ay ustalık askerin eli silah tutmayı öğrendiği zaman bırakırsın bı savaş çıkarsa zaten eli silah tutan herkezi savaşa çağırırsin 6 ay bile fazla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...