- 24,329
- 17,300
- 113
Daim olsun kardeşimÇekim ödendi
Daim olsun kardeşimÇekim ödendi
Listeyi görsek kral ona göreAbi hemen karar verin 1500 paranız var nasil yapacaksınız. Çünkü para gelir gelmez uyayacam
Yani ben 😂😂Parayı aramızdan güvendiğin bir dosta salla dost 2 adım atıp bolustursun
Bana göre herkes kendi sansiyla devam etsinParayı aramızdan güvendiğin bir dosta salla dost 2 adım atıp bolustursun
Erhan gönüllü o yapsin
.Bana göre herkes kendi sansiyla devam etsin
Zaten 1 kişi kabul etmezse iptal olur dost istemiyosan direk dağıtır 300Bana göre herkes kendi sansiyla devam etsin
Yav yap öyle yap maç yok zaten dede satin alak aq yatıp uyuyak5 kişi 300 yapalım başka ne yapılır 1500 ile
Eyvallah kesene bereket5 kişi 300 yapalım başka ne yapılır 1500 ile
Kimse lisyeye girmiyor yanliz fark ettin mi kac kisi var hala ortada beli degil5 kişi 300 yapalım başka ne yapılır 1500 ile
2 adim yapariz 5 6 kisi varız gelirse adam başı 1k aliriz dost5 kişi 300 yapalım başka ne yapılır 1500 ile
Doğru diyorsun dost ihtiyacı olan da vardır haklısınBana göre herkes kendi sansiyla devam etsin
Sen bana atıp uyu dost biz halletcez onu simdiAbi burda ben kuponu attıktan sonra kaç kişi var baksın birini ona göre birine atalım 2 adım yapsın direk o adamlara pay etsin
Siz kendi aranızda yapıyorssaniz yapın kral ben oynamiyacam çünkü şuanZaten 1 kişi kabul etmezse iptal olur dost istemiyosan direk dağıtır 300
TamamdırAlıntı yapma bir daha beni
😎😎😎Abi burda ben kuponu attıktan sonra kaç kişi var baksın birini ona göre birine atalım 2 adım yapsın direk o adamlara pay etsin