- 23,148
- 7,833
- 113
🙏🏾🙏🏾Aza tamah ile ne alakası var kardeşim bak adam sigara param bile yok diyor benim için farketmez açıcaksan aç rolü de cebinde hiç parası olmayan insanlar olabilir
🙏🏾🙏🏾Aza tamah ile ne alakası var kardeşim bak adam sigara param bile yok diyor benim için farketmez açıcaksan aç rolü de cebinde hiç parası olmayan insanlar olabilir
Abi balla sigaram yok 12 saattir sigara içmiyorum abi :::::::ıııııııııııııııııııııııı:@Barrios O 5 kisi kim olacak ona bakilsa daha jet olur bence ama mesela ben yoksam benim ne soyledigiminde bir oneminyok
Dost heryer kapalı zaten yat uyuAbi balla sigaram yok 12 saattir sigara içmiyorum abi :::::::ıııııııııııııııııııııııı:
Seninde parayla işin yok o zamanSigara kullanmıyorum ama askerim ve daha maaşlar yatmadı .d (maaş 1034₺)
2 karton sigara var yanımda gırgırdayım ben para istemem 😂😂😂Dost heryer kapalı zaten yat uyu
Ya allah icin gidin uyuyun konuyu kapattirmayin gece geceSigara kullanmıyorum ama askerim ve daha maaşlar yatmadı .d (maaş 1034₺)
Yemeği karargahtan alıyorum o sıkıntı değilVarmı başka derdi olan 2 gundur yemek yemeyen
Yok banada lazım dost para olmaz o2 adım yapsın erhan seriden
Gozler erhanda liste yapiyor2 adım yapsın erhan seriden
Yav he he aq ya sende ne sinyalci adamsın be kardeşim2 karton sigara var yanımda gırgırdayım ben para istemem 😂😂😂
Sağol reis ben kredi çektim bastım şimdi iyi oldu tavsiyeSabah 11 de ORİENTAL BASKET MAÇI VAR ONA ALT GİRİN ŞİMDİDEN TAVSİYE
@vurucu999 benlen birlikte 7 kisi var dost
Brezilya ve Şili basket maçları var 2 adım yapılabilir2 adım yapsın erhan seriden